Modrá smrt problém s ntoskrnl.exe
Modrá smrt problém s ntoskrnl.exe
Ahoj, mám problém s padajícím systémem, padá po náhodně dlouhé době ( cca 30-90 min), nepřišel jsem zatím čím to může být, včera mi to padalo a zůstalo to v BSOD a byl tam napsanej problém s ntoskrnl.exe, někde jsem vyčetl že to způsobuje problém s hdd nebo s RAMkama, takže jsem od WD stáhnul nějakej program kterej mi projel disk a pak jsem zapnul i MEMtest při kterým mi to po 10min. spadlo ale nwm jeslti je to tím testem nebo spíš si myslím tím že to prostě spadlo. RAMky mám Corsairy Vengeance 2x4 Gb a disk OCZ Agility 3 obojí asi 1/2 roku starý. OS Win 7- přeinstaloval jsem je protože mi to padalo ale že je chyba v ntoskrnl.exe jsem zjistil až po reinstalu, takže je teoret. možný že předtím to bylo něčím jiným, ale opravdu nevím. Pokud má někdo nějaký nápady na řešení, nebo aspon něco co by vedlo ke zdroji problému i z řad HW, budu hrozně rád. Děkuju za váš čas. L
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Modrá smrt problém s ntoskrnl.exe
Zdravím.
Veškerý obsah složky Windows/Minidump nahrej na http://www.leteckaposta.cz. Pokud je tam souborů více, tak zararuj.
Veškerý obsah složky Windows/Minidump nahrej na http://www.leteckaposta.cz. Pokud je tam souborů více, tak zararuj.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4316
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2243
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 4
- 4384
-
od petr22