Zůstává lišta po kliknutí pravým tlačítkem myši

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

ghost333
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zůstává lišta po kliknutí pravým tlačítkem myši

Příspěvekod ghost333 » 17 srp 2013 18:40

Čau, mohl by mi někdo poradit, co může způsobovat, že mi pravidelně po cca 20 minutách používání PC zůstává na ploše vždy řádek možnosti, kterou zvolím, když kamkoliv (na ploše, ve Wordu, v jakémkoliv programu, kde klik pravým vyvolá volbu možnosti) kliknu pravým tlačítkem myši a zvolím nějakou možnost? viz obrázek Když upravím rozlišení monitoru a zas to dám zpět, tak to zmizí, ale za pár minut se mi to stane zase. Když už se objeví jedna taková svině, tak druhá už ne. Teď už i poznám, kdy se to stane, protože když kliknu někde pravým tlačítkem, tak ta nabídka možností vyjede tak pomaleji a poloprůhledně, takže když se mi toto stane, kliknu do prázdna, vyvolám nabídku někde, kde mi to bude co nejmíň vadit, a kliknu na možnost úplně dole, prostě aby to bylo co nejmíň otravné, další se pak už neobjeví, jak jsem psal. Chtěl bych to samozřejmě ale vyřešit úplně, ale vůbec netuším, čím by to mohlo být. Ovladače grafiky jsem dvakrát přeinstaloval, ale nepomohlo to. Taky s tím ruku v ruce (dochází k tomu prakticky současně) se mi nespustí plně Facebook v Chromu (nejede chat a moc to nereaguje ani na scrollovaní). Po asi 20. refreshi obvykle najede a taky když ho spustím v IE, tak je to v pohodě. Nevím sice, jak by to mohlo spolu souviset, ale tyto dva problémy začaly prakticky současně.
Obrázek

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”