Ahoj,
Potřeboval bych pomoc mám notebook Packard Bell a chtěl bych Win 7 protože se ve Win 8 nevyznám licenci a DVD mam z druheho PC ale když si v Biosu nastavim všechny romky nahoru tak to stejnak načte jen windows a v manuálu se píše jen něco o záruce a takový takže nevím jak se dostat do boot menu mohl by mi někdo poradit? Děkuji
NB PackardBell nechce bootovat DVD Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NB PackardBell nechce bootovat DVD
Musíš nastavit boot z CD/DVD a pak po spuštění instalace odstranit oddíl/y na disku, po té oddíl znovu jej vytvořit a naformátovat. To vše lze z instalačního CD/DVD a pak teprve instalovat systém a potřebné ovladače a aktualizace.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ale já nemůžu najít bootovani z CD/DVD ja sem jen nasel to jak si dám to bootovani z CD/DVD jako první ale když pak dám boot menu tak to načte cosi Windows Boot něco..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Win 8 nemám, takže nevím jak to nastavuješ. Nerozumím tomu "nahoru". Nastavit musíš na "Boot first" (CD/DVD). Máš vůbec instalační CD originál?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
jop mám
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Zář 2013 17:51) ---
já to mám nastavené na OEM nebo cosi ale když to chci přehodit na to druhe to Bios cosi tak to napíše že to nepude vrátit zpět
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Zář 2013 17:51) ---
já to mám nastavené na OEM nebo cosi ale když to chci přehodit na to druhe to Bios cosi tak to napíše že to nepude vrátit zpět
Proc to resis podruhe?
viewtopic.php?f=46&t=115791&p=895932#p895932
Jestli je tam Secure Boot, tak ten musis vypnout pro vsechny verze Windows nizsich nez 8
viewtopic.php?f=46&t=115791&p=895932#p895932
Jestli je tam Secure Boot, tak ten musis vypnout pro vsechny verze Windows nizsich nez 8
ale ted resim uplne jinej problem :) .. zkusim ten Sucure Boot
Jeste si zalohuj tu instalaci Windows 8
At za tyden neshanis, kde stahnout instalaci na Windows 8
At za tyden neshanis, kde stahnout instalaci na Windows 8
Proc bych zhanel znovaa win 8 ja notebook chci jjen na praci ta w8 se mi hnusi ale mam v biosu takto sede a nejde na to najet nevite jak to jinak udelat?
Skus nastavit heslo supervizora, podle me je to potreba aby slo nastavovat zabezpeceni.
Pokud bude zaply Secure Boot, muzes nainstalovat pouze Windows 8 a 8.1.
Pokud bude zaply Secure Boot, muzes nainstalovat pouze Windows 8 a 8.1.
okey a mám 2 original cd Windows 7 Ultimate 64 Bit a Windows 7 Home Premium 64 Bit jaký se více vyplatí?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jasně
Určitě máš legální Windows 7 Ultimate za 7000,-kč.
Ten oddíl s Recovery Windows 8 bude pravděpodobně skrytý a tak snadno odstranit nepůjde.

Ten oddíl s Recovery Windows 8 bude pravděpodobně skrytý a tak snadno odstranit nepůjde.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3310
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2794
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”