Čau všichni
Mám takový menší problém, instaloval jsem nějaké prográmky a po restartu, při přihlašovaní mi vyskočila hláška, že aplikace explorer.exe nemůže být spuštěna, protože součást normaliz.dll nelze najít. Nakonec to najede, ale pouze pozadí, bez lišty a ikonek na ploše. Takže mi nezbývá než vše řešit přes správce úloh (resp. totalcomander). Nechce se mi přeinstalovávat winy, nehledě na to, že instalačku zrovna nemám doma. Takže jsem zkoušel do systému dodat tu knihovnu, ale nic se nezměnilo. Snažil jsem se obnovení systému v nouzáku, ale tam se ani nepřihlásil, protože to chce co jiného než normaliz.dll! Chtěl jsem projet pc Spybotem, ale chce normaliz.dll!Avast našel nějakého vira v systému, to jsem pořešil, ale můj problém to nevyřešilo. Jinak IE7 jsem měl nainstalovaný už před tou osudnou instalací a vše jelo OK!
Prosím moc o radu, jak z toho ven, díky!
Normaliz.dll nelze najít (vyřešeno)
Normaliz.dll nelze najít (vyřešeno)
Naposledy upravil(a) nealek dne 31 led 2007 18:05, celkem upraveno 1 x.
A jak jsi ji kopíroval? Normálně ve Windowsech anebo v režimu DOS? Je to microsofťácká knihovna umístěná v systémovém adresáři a pokud je pořád aktivní v paměti, tak ji běžným způsobem nepřepíšeš. Musíš jít na to přes DOS anebo přes alternativní windowsovské prostředí (miniPE, augiPE, BartPE apod.).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož instalační CD Win do mechanika a do příkazové řádky: sfc/scannov - Prohledá se systém a opraví poškozené soubory.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Když jdeš na ryby a momentálně nemáš u sebe udici, tak také ti je to na prd. Půjči jsi od kamaráda to CD a zkus. Zapni trochu mozek na vyšší obrátky (myslím to v dobrém slova smyslu, tak se nelekej).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Vyřešeno
Tak problém vyřešen a za všechno mohlo jedno blbé písménko!
Stáhnul jsem si normaliz.zip, ale po odzipování jsem dostal normalizE.dll, čehož jsem si samozřejmě nevšimnul! Takže jsem si znova (ale odjinud) stáhnul normaliz.zip, ale tentokrát jsem po odzipování dostal normaliz.dll a po klasickém nakopírování ve winech do windows\system32 vše jede jak má!
Děkuji všem za rady, naučil jsem se spoustu nových věcí,díky!

Děkuji všem za rady, naučil jsem se spoustu nových věcí,díky!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3232
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12