Jak naplánovat úlohu při ukončení Firefoxu
Jak naplánovat úlohu při ukončení Firefoxu
Potřebuji naplánovat úlohu, která při vypnutí programu (procesu) Firefox, spustí dávku zaloha.bat. Ve Win 7 jsem na to nepřišel, a v XP také ne. Je to možné nějak naplánovat? (Potřebuji to pro XP a 7)
-
- Pohlaví:
Re: Jak naplánovat úlohu při ukončení Firefoxu
Spouštět FF dávkou s voláním Call, případně vbs skriptem s parametrem čekat na ukončení.
To se totiž nepovede vždy to takto spouštět. Občas to otevřu proklikem odkazu z emailu, nebo z Wordu, pdf a jiné.
-
- Pohlaví:
Pak už mě napadá jedině vytvořit dávku, která po spuštění spustí FF, bude kontrolovat přítomnost FF v procesech a po ukončení provede zálohu. Tuto dávku zkompilovat do .exe a přejmenovat na firefox.exe. Nebo se zamyslet nad tím co vlastně a proč chceš zálohovat a změnit úvodní podmínky.
To je dobrý nápad s tím vytvořením firefox.exe, vyzkouším.
(Můj požadavek je jednoduchý. Při každém ukončení Firefoxu, si potřebuji zazálohovat některé soubory s akutálním nastavením Firefoxu, což mi provádí záloha.bat. Zatím to řeším tak, že dávku spouštím při přihlášení uživatele, což není čisté řešení.)
(Můj požadavek je jednoduchý. Při každém ukončení Firefoxu, si potřebuji zazálohovat některé soubory s akutálním nastavením Firefoxu, což mi provádí záloha.bat. Zatím to řeším tak, že dávku spouštím při přihlášení uživatele, což není čisté řešení.)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3175
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”