Chyba CD?
Chyba CD?
Čuste chtěl bych se zeptat kámoš mi dal cdčko na instalaci W7 ... takže jelikož mi stále nefunguje počítač zapl jsme ho vložil jsem cd do mechaniky a vypl a zapl počítač ..... nenaběhla mí žádná tabulka jen že mam chybu windowsu .. tak jsem zkusil zas vypnout zapnou počítač a dal jsem ESC abych se dostal do menu s biosem a bootováním zde když jsem vybral kolonku že nahrát cd z cd mechaniky objevila se mi zas tabulka že mám problém s windows a proto se vás ptám nevíte co s tím .. ??
-
- Pohlaví:
Re: Chyba CD?
W7 není na CD ale DVD. Je to DVD originál, anebo vypálené? Je bootovací? Máš v Biosu správně nastavené bootování z CD/DVD?
řekl bych že je vypálené ... originál to určo neni .. a bootovací tak to nevim ..
A ted mě napúadlo, když si na tutom počítači stáhnu W7 a dam jí na USB nestane se mi nic s tímto počítačem ?
A ted mě napúadlo, když si na tutom počítači stáhnu W7 a dam jí na USB nestane se mi nic s tímto počítačem ?
-
- Pohlaví:
Tak to bude v tom vypáleném DVD. Jaký máš na počítači systém a jakou chybu to píše?
W7 home premium ... Píše to : Zotavení systému Windows z chyb
Spustit nástroj oprava spuštění systému ...(na to když kliknu tak se mi načte vložet disk s Windows) a pak spustit systém W obvyklým způsobem
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Říj 2013 09:45) ---
Jinak mohl by si moradit teda jak si na tomto pc udělam W7 klidně i W8 a oravím tím tamten notebook ? byl bych rád ...
Spustit nástroj oprava spuštění systému ...(na to když kliknu tak se mi načte vložet disk s Windows) a pak spustit systém W obvyklým způsobem
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Říj 2013 09:45) ---
Jinak mohl by si moradit teda jak si na tomto pc udělam W7 klidně i W8 a oravím tím tamten notebook ? byl bych rád ...
Ano mam notebook z toho kterého píšu je taky notebook a ten co chci opravit je taky ntb
-
- Pohlaví:
Tak samozřejmě se bavíme o tom, který chceš opravit. V tom případě by bylo dobré napsat jaký je to přesný typ a ne abych z tebe musel každé slovo tahat. 

Ok takže zde máš napsány všechny paramtery počítače : Ntb model :Compaq Presario CQ57 Procesor : AMD E-450 APU Radeon (tm) HD
Speed: 1650 MHz
Pamet : 4gb
Windows 7 home premium Co víc ještě ? potřebuješ ... jinak promin nejsem zrvona Iták tak nevím co potřebuješ vědět ..
Speed: 1650 MHz
Pamet : 4gb
Windows 7 home premium Co víc ještě ? potřebuješ ... jinak promin nejsem zrvona Iták tak nevím co potřebuješ vědět ..
-
- Pohlaví:
Ten notebook by měl mít recovery oddíl ze kterého lze systém obnovit do továrního stavu - ale přijdeš o data. Také sis měl vytvořit recovery DVD, ale to byste museli číst manuály.
Nicméně by mohlo pomoci F10 nebo F11
Při prvním spuštění je možné vytvořit zálohu.Provede se standardně na 13ks CD nebo 3ks DVD.Recovery CD/DVD je také možné vytvořit kdykoliv později avšak nesmíte si zrušit skrytou partition a vytvoření CD/DVD je možno pouze jedenkrát.
Nicméně by mohlo pomoci F10 nebo F11
Nic méně moc krát ti děkuju Zmáčkl jsem F11 a napsalo mi to dole F11...system recovery nevíš jak dlouho to potrvá ? a doufám že už mi ten počítač půjde a nebudu sem muset ohledně tohoto problému psát.. díky mockrát zatim se měj doufám že to půjde .. a díky a o zálohování ... to je mi jendo že přijdu o data ... samozřejmě ti co pracují od rána až do večera na PC těm by to asi vadilo 

-
- Pohlaví:
Nevím, může to trvat i hodinu. Hlavně to nesmíš přerušit, jinak už to nemusí fungovat. Napiš jak to dopadlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 7887
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 3327
-
od Steage7717
12 lis 2024 18:49
-
- 6
- 10321
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
- 4
- 1316
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4103
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”