zdravim.. zacinam byt celkem nervozni z mojeho mensiho problemu.
Problem zacal dobou kdy jsem resil jiny problem
Zkracene mi neco bralo focus a hazelo vse do listy. Prisel jsem na to ze to byl software od TP-link (vyuzivam TP link Wi-Fi antenu) ale predtim nez jsem na to prisel jsem instaloval vsemozny anti spyware a malware.. Nod32 v domeni ze je to vir.. mam pocit ze tou dobou nastal tento problem
Jednoduse nektere aplikace (steam,origin,nektere lauchery jsou necim blokovane)
Zkosel jsem obnovit pocitac do drivejsiho stavu, odinstalovat vsechny anti programy a vypnout firewall ale poblem pretrava.. opravdu netusim co to muze byt.
Prohlizec funguje i nektere ostatni lauchery
Pouzivam Win7 64bit
Co koliv by jste potrebovali napiste, v tomhle smeru se neorientuji tak nevim co za informace potrebujete predem dekuji
BTW nejsem si jisty se zarazenim prispevku protoze nevim kde problem je.
Nektere aplikace nemaji pristup k internetu Vyřešeno
Re: Nektere aplikace nemaji pristup k internetu
Ahoj.
Možná ti blokuje ty programy firewall toho routeru TP-link.Nepoužívej software routeru a normálně ho nastav ručně.Firewall v routeru vypni.Nebo ti blokuje router nějaké porty.
Možná ti blokuje ty programy firewall toho routeru TP-link.Nepoužívej software routeru a normálně ho nastav ručně.Firewall v routeru vypni.Nebo ti blokuje router nějaké porty.
Re: Nektere aplikace nemaji pristup k internetu Vyřešeno
Diky ty porty jsou dost mozne, protoze ja rikam pripojit se nemuzou jen nektere aplikace. Bohuzel nemam tuseni kte je najit.. pokusim se prohledat ten software pak dam vedet
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Říj 2013 10:48) ---
zdravim tak jsem zkousel odinstalovat driver anteny TP-Link ale zjistil jsem ze nevim jak nakonfigurovat wi-fi pripojeni.. muze mi s tim nekdo prosim poradit?
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Říj 2013 11:19) ---
Vyreseno. Nejaky chytry program mi zaskrtl pouzivani proxy serveru u sitovych pripojeni. Diky za rady.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Říj 2013 10:48) ---
zdravim tak jsem zkousel odinstalovat driver anteny TP-Link ale zjistil jsem ze nevim jak nakonfigurovat wi-fi pripojeni.. muze mi s tim nekdo prosim poradit?
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Říj 2013 11:19) ---
Vyreseno. Nejaky chytry program mi zaskrtl pouzivani proxy serveru u sitovych pripojeni. Diky za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4699
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4465
-
od HelFix
08 úno 2025 14:27
-
-
- 8
- 3491
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12982
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4943
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”