Zdravím, mám docela zásadní problém.
Zapnul jsem počítač a na ploše se mi načetla jen asi desetina náhodných ikon. Zkoušel jsem ostatní hledat ve vyhledávání, nebo v Tento Počítač, ale nikde tam nejsou, jako by mi je někdo přes noc všechny smazal. Zkoušel jsem stáhnout z windows stránky Microsoft Fix it, ale nic to neudělalo. Vůbec nevím, jak se k tomu mám postavit a co dělat, měl jsem tam docela dost souborů, o který bych nerad přišel ...
Zmizení ikon z plochy
-
- Pohlaví:
Re: Zmizení ikon z plochy
Soubory na ploše je nejlepší způsob jak o ně přijít, na to plocha opravdu není. Jaký máš systém? Co to udělá po restartu?
Windows 7, po restartu to zůstává stejný. I paměť píše, že se jí dost uvolnilo ...
-
- Pohlaví:
Napiš do příkazového řádku explorer.exe a potvrď, možná to pomůže, ale spíše ne.
Vítej na PC-help!
Podívej se do složky Plocha v Documents and Settings, dostaneš se do ní různě podle tvého OS, zda tam ty "ikony" - zástupce, programy apod. máš Jestli ne tak opravdu zmizely a těžko už je někde najdeš. Jo a v Nástroje - Možnosti si nastav Zobrazovat skryté a systémové soubory.
Podívej se do složky Plocha v Documents and Settings, dostaneš se do ní různě podle tvého OS, zda tam ty "ikony" - zástupce, programy apod. máš Jestli ne tak opravdu zmizely a těžko už je někde najdeš. Jo a v Nástroje - Možnosti si nastav Zobrazovat skryté a systémové soubory.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To už jsem zkoušel, soubory tam nejsou :-/
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Říj 2013 06:29) ---
Tak nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem domazal ještě nějaký větší zbytečný soubory, projel jsem to celý antivirem a defragmentoval, tak mám v tom komplu konečně aspoň uklizeno
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Říj 2013 06:29) ---
Tak nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem domazal ještě nějaký větší zbytečný soubory, projel jsem to celý antivirem a defragmentoval, tak mám v tom komplu konečně aspoň uklizeno

Měl jsem stejný problém a defragmentace mi taky pomohla.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”