Dobrý den, přeinstaloval jsem windows 7 v ntb (LENOVO V470). Použil jsem Kod ze zadní strany Ntb. Celá instalace proběhla v pořádku, všude jsem nastavil CZ.
Ale poté nastal problém. Při zapínání Ntb, mi Windows píše STARTING WINDOWS namísto SPOUŠTĚNÍ SYSTÉMU WINDOWS. Nouzový režim je taky v ENG. V nastavení je všude nastaveno CZ.
Napadlo mě zda to může být tím, že při rozdělení HDD se mi to nafarmátovalo do GPT namísto MBR.
Windows jazyk
Windows jazyk
Naposledy upravil(a) halogen dne 01 pro 2013 17:23, celkem upraveno 1 x.
Re: Windows jazyk
Po úpravě dotazu ztratil můj původní příspěvek význam.
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 01 pro 2013 17:25, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ne DVD je moje.
Kód na stroji Ti musí sedět na použitou verzi Windows včetně jazyka. Pokud cokoli nesedí, máš problém.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Proč jsi nepoužil skrytou partition a neobnovil do továrního nastavení?
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
No tak to sem asi podělal. Celý disk sem naformátoval a rozdělil sem si ho. Takže ta skrytá patition je už fuč. Ale Windows jsem naistaloval z DVD. A OEM kód kterej mám zezadu na ntb funguje. Windows je legální normálně vše proběhlo v pořádku. Všechno jede akorát ten jazyk něják blbne.
Pokud je to DVD ceska verze OS a je korektne aktivovane, tak je vsechno v poradku.
Rozdeleni disku ani nic jineho nemuze mit zadny vliv na nastaveni jazyka v OS.
Podivej se jeste jednou do toho regionalniho nastaveni, jestli to nastaveni na CZ je aplikovano na vsechny uzivatele vcetne vychoziho. Takhle to vypada ze do cestiny je prepnuty pouze profil aktualniho uzivatele, takze do CZ se to prepne az po jeho prihlaseni.
Rozdeleni disku ani nic jineho nemuze mit zadny vliv na nastaveni jazyka v OS.
Podivej se jeste jednou do toho regionalniho nastaveni, jestli to nastaveni na CZ je aplikovano na vsechny uzivatele vcetne vychoziho. Takhle to vypada ze do cestiny je prepnuty pouze profil aktualniho uzivatele, takze do CZ se to prepne az po jeho prihlaseni.
TAdy je screen vše CZ. zkoušel i to zkopírování ale výsledke je pořád stejný.
Možná jsem vyřešil problém s tím jazykem. Disk je formátovaný jako GPT. Kupodivu když si teď pustím instalačku windows a zkusím označit disk na který se má instalovat, hodí to hlášku že to nejde ptž je tam GPT. Posléze sem zjitil že ani v biosu nemám volbu EFI. Záhadou je že to vůbec jde spustit. Chci se optat jak ten disk mám přeformátovat na MBR, ptž když se o to pokusím z té instalačky stále mi to bude házet GPT.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8210
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30