Fleška sa nenačíta Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Fleška sa nenačíta  Vyřešeno

Příspěvekod SamerLP » 28 lis 2013 21:01

Zdravím mám počítač Asus Win 7 Model: A54H a mám problém mám USB 8GB toto: http://www.nay.sk/pretec-i-disk-bullet-proof-8-gb/d-284044-c-1792/
a problém je v tom len z nim mám problém iné mi idú ked ho zapojím tak niečo píše formátovať či čo a ja dávam a nič sa nedeje proste nechce sa pripojiť teda pripojí sa ale nechce ma pustiť k datam čo tam mám... poradíte prosím?
Naposledy upravil(a) SamerLP dne 28 lis 2013 21:23, celkem upraveno 2 x.

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: USB problém

Příspěvekod wattmetr » 28 lis 2013 21:06

Že píšeš slovensky mi nevadí, jsem starší generace, slovensky rozumím vše. Ale že píšeš nesrozumitelně prasecky tak, že jsem nepochopil, o co Ti jde, To mi tedy vadí docela dost. Tedy pokud se Ti budu snažit poradit.
Teď jsem si to přečetl asi popáté slovo od slova a z toho, co jsem pochopil, je zřejmé ža ta fleška je v řiti. Maximálně můžeš zkusit nějaký program na obnovu dat, ale v případě té flešky si od toho moc neslibuj.
A předělej nadpis, v podstatě s tvýma potížema vůbec nesouvisí :P
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: USB problém

Příspěvekod SamerLP » 28 lis 2013 21:11

neviem aký mám nadpis dať iný ma nenapadol len ako viem to robí len na mojom počítači dá sa to nejak opraviť nemám s tým skúsenosti...
lebo ako viem v škole alebo inde na počítači ide v pohode to USB len na mojom počítači bol asi 3-4 krát reštartovaný úplne... takže a vdycky nešlo to USB :-/
Lepšie? :D

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Re: USB Flash

Příspěvekod wattmetr » 28 lis 2013 21:20

A co třeba "Fleška se nenačítá"? Takováhle jednoduchost Tě nenapadne?
Dobře, na PC není jen jeden USB port. Dělá to ve všech? A co jiná datová zařízení (např jiná fleška), jak se v Tvém PC chovají?

Na 2. level Ti trochu chybí znalosti Pravidel, nemyslíš?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Fleška sa nenačíta

Příspěvekod SamerLP » 28 lis 2013 21:25

No iné USB idú v pohode mám ešte jedno ale len 3 GB strašne málo a to čo mám nepoužívam lebo nejde a nenapadlo ma sem napísať lebo v tedy som o tomto fóre ani nevedel :)
(PS: level 2 mám preto lebo mávam dosť problémov ktoré neviem vyriešiť a tu mi vždycky pomôžu takže preto toľko príspevkov a level 2)

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 28 lis 2013 22:00

Promiň, ale mám pocit, že si pleteš pojmy "USB" a "fleška". Fleška je ta součástka, kterou držíš v ruce a USB je ta díra, do které se strká.
Takže když tu flešku strčíš do kterékoli USB na Tvém PC, tak se chová stejně? A co jiná fleška, když ji strčíš do tvého PC, co dělá?

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 29 lis 2013 14:13

skúšal som nejde skúšam formátovať ale proste nejde ho ani formátovať lebo ževraj je potrebné aby sa to USB formátovalo ale vyhodí že o nebolo možné iné USB ide ale jedno mám pokazené a druhé ide ale strašne malé len 3GB ako som spomínal... proste nejde v žiadnej zásuvke na USB

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 29 lis 2013 14:28

wattmetr píše:Promiň, ale mám pocit, že si pleteš pojmy "USB" a "fleška". Fleška je ta součástka, kterou držíš v ruce a USB je ta díra, do které se strká.
Takže když tu flešku strčíš do kterékoli USB na Tvém PC, tak se chová stejně? A co jiná fleška, když ji strčíš do tvého PC, co dělá?

A furt meleš svou a furt meleš svou.......
Vůbec Ti nerozumím, co vlastně chceš.

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 29 lis 2013 14:33

proste USB sa pripojí do PC ale žiada aby som USB naformátoval a formátujem a potom vyskočí že nieje možné nafomátovať USB už chápeš?

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 29 lis 2013 14:36

USB NÉÉÉÉÉÉ, je to FLEŠKA, USB je to, do čeho se FLEŠKA strká. Pochopil jsi koněčně??? Takhle se tady s nikým nedomluvíš a má trpělivost už je taky u konce :evil:

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 29 lis 2013 14:38

ježiš dobre.... ja to volám USB tak... aj tak keď si vymeníš slová je to že proste pripojí sa do PC ale nejde formátovať treba ho formátovať u iných to netrebalo ale keď to nafomátujem tak napíše že nebolo možné naformátovať túto flašku....

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 29 lis 2013 14:42

Že tomu říkáš blbě a nedáš si říct a tím způsobuješ, že si nerozumíme bych ještě pochopil. Ale že jsem se Tě jasně na něco zeptal
a Tys mi stejně jasně neodpověděl, to pak nemůžeš chtít, abych Ti dál něco radil.
Na 2. levelu bys měl vědět, co se jak nazývá, tedy co je fleška a co USB. Když si vytvoříš vlastní názvosloví, je to jako bys mluvil úplně jiným jazykem a s nikým se tu nedomluvíš.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”