Zdravíčko,
mám problém s rozlišením monitoru. Vlastním monitor: 24" BenQ RL2455HM (parametry níže) a počítač složený. Kvůli cenzuře na reklamy ho sem uvádět nebudu, nicméně jeho parametry mám v popisu profilu na tomto účtě. Jednoduše řečeno >> v nadšení z 24 palcového monitoru jsem se pokoušel nastavit rozlišení na optimální pro tento monitor, a nic. Maximální rozlišení, které mi je povoleno je 1600x1200 což nesplňuje moje očekávání. Je to rozmazaný. Po vložení disku obdrženého k monitoru a instalaci jakýchsi aktualizací se nic nezměnilo. A to ani po aktualizaci grafické karty (GIGABYTE Radeon R9 280X OC 3GB).
Za každou pomocnou ruku budu rád. Jsem ochoten nasdílet obrazovky přes skype, nebo ponechat práci na Vašich šikovných ručičkách přes team viewer, či jiné udělátko.
Parametry monitoru: LED monitor černý, 12000000:1, 250cd/m2, 1ms GTG, 1920x1080, DVI, 2x HDMI, repro 2x2W
Děkuji, s přáním sychravých vánoc opět bez Ježíška a nového roku opět bez sněhu, Patla Pták (ten bez těch velkých zahnutých rohů nahoru).
Rozlišení obrazu Vyřešeno
Re: Rozlišení obrazu
uz je divne, ze tam das 1200. hod sem screen vsech moznych rozliseni, co ti dovoli grafika+monitor. v kazdem systemu je to mirne nekde jinde, ale snad to najdes
http://img.pictureup.cz/24122013/ad04e9 ... 9f4c04.png
Tu je to co sem našel, víc toho najít neumím ale popř. se ještě můžu podívat.
Tu je to co sem našel, víc toho najít neumím ale popř. se ještě můžu podívat.
zkus to zapojit pres jiny kabel, ted to mas na d-sub (2cm siroky) nebo na cem? zkus DVI nebo HDMI
Nó, ten gábl co mám teďka se tváří modře. Na jeho koncovkách je obrázek monitoru a ''R''. Tenhle gábl tam už byl namontovanej v monitoru.
Ten druhej gábl co sem k tomu dostal má jinou koncovku, o něco věčí. Raději to zkusím přes HDMI.
Jo jinak. Možná by stálo za zmíňku, že k počítači jsem dostal koncovku podobnou té co mám na gáblu od monitoru. Tuhle koncovku sem musel použít abych zapojil monitorovej gábl do počítače (ten co byl v monitoru už namontovanej). Jinak ten gábl co byl v monitoru je klasickej monitorovej, co sem měl i na počítači z 90. let. Prostě klasickej gábl z dob francka klacka
Něco velice podobnýho tomuhle: http://static1.tme.eu/katalog_pics/3/2/ ... -100-e.jpg mě vede z monitoru na koncovku sestavenou tak, aby z jedné strany dokázala držet konec káblu v obrázku, a z druhé strany je jiná, aby se mohla píchnout do mího počítače
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2013 02:34) ---
HDMI semnou nekámoší, nevím proč a přes ten druhej gábl to naskočilo samo na 1920x1080.. vůbec nechrápu..?!
Seš to ale prasák... teda pašák.
Ten druhej gábl co sem k tomu dostal má jinou koncovku, o něco věčí. Raději to zkusím přes HDMI.
Jo jinak. Možná by stálo za zmíňku, že k počítači jsem dostal koncovku podobnou té co mám na gáblu od monitoru. Tuhle koncovku sem musel použít abych zapojil monitorovej gábl do počítače (ten co byl v monitoru už namontovanej). Jinak ten gábl co byl v monitoru je klasickej monitorovej, co sem měl i na počítači z 90. let. Prostě klasickej gábl z dob francka klacka
Něco velice podobnýho tomuhle: http://static1.tme.eu/katalog_pics/3/2/ ... -100-e.jpg mě vede z monitoru na koncovku sestavenou tak, aby z jedné strany dokázala držet konec káblu v obrázku, a z druhé strany je jiná, aby se mohla píchnout do mího počítače
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2013 02:34) ---
HDMI semnou nekámoší, nevím proč a přes ten druhej gábl to naskočilo samo na 1920x1080.. vůbec nechrápu..?!
Seš to ale prasák... teda pašák.
no ten kabel z doby franty pepy nepouzivej, akorat budes mit spatny obraz:-)
fuj, ty 2 dny utrpení s rozmazaným monitorem mě tak moc unavily očička, že i špice vod bot se mi hlady začaly kroutit a samou únavou zouvat.
totok byla opravdu triviální věc.
Děkuji moc. Miluju online fóra, jako je totok. Ať se ti daří, a hókni nadřízenejm, ať ti tam tu půl hvězdičku dokreslijó. Kdybych ti mohl někdy pomoct, hókni mi na maila.
totok byla opravdu triviální věc.
Děkuji moc. Miluju online fóra, jako je totok. Ať se ti daří, a hókni nadřízenejm, ať ti tam tu půl hvězdičku dokreslijó. Kdybych ti mohl někdy pomoct, hókni mi na maila.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3282
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 18:54
-
- 7
- 4284
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
- 1
- 2302
-
od rhsCZ
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7912
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
-
Igpu od AMD vega 6 a Vega 8 max rozlišení Příloha(y)
od walderan » 18 dub 2025 14:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2556
-
od walderan
18 dub 2025 19:31
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”