Ahoj.
Na mém PC HP Pavilion G5401cs(http://www.alza.cz/hp-pavilion-g5401cs-d241716.htm) mi potom,co jsem na něm cca. týden nebyl přestal z ničeho nic jet zvuk.
Používám sluchátka,která vždy jela na tomto PC bez problému,jejich rozbití vyloučeno(zkoušel jsem je v telefonu a tam jedou),stejně jsem zkoušel zapojit do PC reproduktory,které také v něm nefungujou(v telefonu opět hrajou bez problému).
SPRÁVCE ZAŘÍZENÍ :
řadiče zvuku,videa a her : TRUST WEBCAM,zvukové zařízení high definition audio.
Napadlo mě,že by to mohlo být v driverech,ale nevím,co by se s něma stalo,když se s PC nijak nemanipulovalo.
Pozn. : Po zapnutí PC mi vždycky naskočí dvě tabulky,kde je něco o tom,že mi Windows vypršel nebo tak něco,.. Pokud to je důležitější,tak to sem můžu napsat podrobněji.
W7: Nejde zvuk(nejspíš chyba v driverech) Vyřešeno
W7: Nejde zvuk(nejspíš chyba v driverech)
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: W7: Nejde zvuk(nejspíš chyba v driverech)
V případě zobrazení jakékoliv hlášky ve spojení s nestandardním chováním počítače je text této hlášky základním vodítkem pro hledání příčiny a její obsah - spolu s informací, zda se ve Správci HW u některé položky nezobrazuje žlutý trojúhelník - je to nejdůležitější, co by měl dotaz obsahovat.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Po zapnutí počítače naskočí okénko,že aktivace systému Windows vypršela.Hned potom,co se mi to začalo zobrazovat,se mi smazala tapeta plochy na černou(detail který mi nijak zvlášť nevadí,ale může to mít nějakou souvislost).
EDIT : Ještě jsem zapomněl zmínit,že vlevo dole kde je ta lištička kde se ukazuje čas atd. tak u té ikonky reproduktoru,kde si můžu nastavit zvuk,je takový červený křížek,a když na ni chci kliknout tak se mi spustí řešení problému.
EDIT : Ještě jsem zapomněl zmínit,že vlevo dole kde je ta lištička kde se ukazuje čas atd. tak u té ikonky reproduktoru,kde si můžu nastavit zvuk,je takový červený křížek,a když na ni chci kliknout tak se mi spustí řešení problému.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Systém Windows je legální? Pokud je, obrať se na Windows.cz, pokud není, můžeš téma označit jako vyřešené.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Ano,Windows legální je,tedy pokud tam alza nedává ty nelegální což nepředpokládám.
Tak jsem resetoval PC,s tím že chci zaktivovat ten Win,product key opsal z nálepky kterou mám na case a napsalo to,že to neplatí pro tuto verzi Winu,ale pro Win Prof.
jestli je tohle zásadní problém,tak to začnu řešit hned,ale jestli to není až tak důležitý,tak to začnu řešit pak,nejdřív musim vyřešit ten zvuk. :)
Tak jsem resetoval PC,s tím že chci zaktivovat ten Win,product key opsal z nálepky kterou mám na case a napsalo to,že to neplatí pro tuto verzi Winu,ale pro Win Prof.
jestli je tohle zásadní problém,tak to začnu řešit hned,ale jestli to není až tak důležitý,tak to začnu řešit pak,nejdřív musim vyřešit ten zvuk. :)
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby bylo na mně, řešil bych napřed tu licenci.
Tu bych chtěl začít řešit hned po tom,co vyřeším ten zvuk,tým,ve kterém jsem se rozhodl,že se chcou zůčastnit nějakého menšího turnaje v LoL od nějakého herního serveru,já se do toho moc nehlásím,ale protože nemáme žádnou náhradu,asi mi nic jinýho nezbývá,proto bych chtěl vyřešit nejdřív ten zvuk.
Mimochodem,jak se mi předtím ukazovalo,u té ikonky reproduktory ten červený křížek,nyní je to vyřešeno,problém je že se nic nezměnilo.Když na tu ikonku najedu vyskočí mi "digitálni zvuk(SPDIF): 100%.
Mimochodem,jak se mi předtím ukazovalo,u té ikonky reproduktory ten červený křížek,nyní je to vyřešeno,problém je že se nic nezměnilo.Když na tu ikonku najedu vyskočí mi "digitálni zvuk(SPDIF): 100%.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A jaké zařízení máš nastavené jako výchozí v Zařízení pro přehrávání?
Žádnou takovou možnost tam nemám.. :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2014 16:57) ---
Oh omlouvám se....
Tady je správný screen,ale nemůžu si nic nastavit jako výchozí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2014 16:57) ---
Oh omlouvám se....
Tady je správný screen,ale nemůžu si nic nastavit jako výchozí.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Co říká Správce HW o zvukových zařízeních - není tam někde žlutý trojúhelník?
Re: W7: Nejde zvuk(nejspíš chyba v driverech) Vyřešeno
Tak mi se zpožděním došli nová sluchátka a s těma už zvuk jede..
Zítra záložím téma ohledně toho Winu ..
Zítra záložím téma ohledně toho Winu ..

GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC do 18 000 Kč – WoW, PoE2?, běžná práce, stará sestava nejspíš odešla
od MoA285 » 25 kvě 2025 21:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1678
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
26 kvě 2025 08:51
-
-
- 13
- 5769
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6161
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 16
- 7875
-
od petr22