Ahoj lidi, mám problém, který sem si asi sám způsobil.
Zamrzá mi v pc průzkumník.(Windows vista B) Ale jen v případě, že najedu do složky dokumenty, kterou jsem si přesunul původně na disk E:\, a tomu jsem pak změnil písmeno na D:\. Takže mm teď v PC 2 složky dokumenty na C a D A to asi způsobuje problém o ostatních programech jako správcích souborů, nebo vypalovacích, které taky zamrznou.
Samozřejmě není problém jednu smazat, ale nějak se mi nedaří, zadat tu výchozí složku, aby vše zas fungovalo správně. Máte někdo radu?
Předem děkuji.
Problém v komunikaci mezi klávesnicí a židlí
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém v komunikaci mezi klávesnicí a židlí
Tím jsi změnil cesty ke složkám a souborům, proto ty problémy. Systém marně hledá složky a soubory v původním umístění. Nevím, zda by to zvládla obnova k data, než jsi to měnil, ale i tak přijdeš o případné věci po tomto datu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jenže ono to chvilku fungovalo, začlo se to sekat až teď a obnovu systému tam už nemám. Ale co s tím?
Zkus třeba v Total Commanderu přesunout všechny dokumenty do jedné složky, tu druhou prázdnou pak smaž a změň ve vlastnostech cestu směrem do té teď už jediné složky.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Total commander nefungoval. Teď sem v nouzovém režimu smazal úplně všechny složky s názvem dokumenty, co jsem měl v PC. A teď jak vytvořit tu hlavní, se kterou budou spolupracovat všechny programy. Jinak problém se zamrzáním je již vyřešen.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2014 17:37) ---
Tak, teď mi někdo řekněte, co se děje. Systém mi hlásí, že je složka dokumenty v počítači, ale když najedu na její umístění, tak jí tam nevidím a nevytvořím jí. A co teď?
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2014 17:37) ---
Tak, teď mi někdo řekněte, co se děje. Systém mi hlásí, že je složka dokumenty v počítači, ale když najedu na její umístění, tak jí tam nevidím a nevytvořím jí. A co teď?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5236
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
-
- 4
- 3641
-
od lukas222