Jaký antivir je dobrý?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

paklic9
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Jaký antivir je dobrý?

Příspěvekod paklic9 » 13 led 2014 20:32

Zdravim, chtel bych od vas poradit, jaky poridit antivir? Dosud jsem mel eset smart security. Ale tak me napadlo, nez ho prodlouzim, tak jsem se chtel zeptat, co si myslite vy, ktery antivir je nejmin narocny na pc a zaroven i dobre ochrani. Na netu jsem se dival na testy a dost je to mezi tim od microsoftu, esetem a avirou. Od microsoftu asi nechci, aviru neznam a u esetu bych se vas chtel zeptat, jestli preferujete Smart security nebo NOD 32? Jestli muzete, tak mi nejakej doporucte. :) Predem dekuji :)
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 13 led 2014 22:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis

Reklama
krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Antivir

Příspěvekod krtenek » 13 led 2014 20:33

Já preferuju neplacený antivir.
Mimochodem, tohle téma je tu už 1 584 369 x.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 13 led 2014 20:34

Tato otázka se tu opakuje co týden. Zdarma - Avira/Avast.

Tomasb98
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Tomasb98 » 13 led 2014 20:35

Avast či AVG obě možné ve verzi zdarma která je myslím dostačující pokud sám viry nevyhledáváš...

paklic9
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod paklic9 » 13 led 2014 20:40

AVG nechci, driv jsem s nim mel problemy. Spis rozhoduji mezi aviruou a esetem. Jaky je eset je lepsi pouzivat smart security nebo nod 32? Jinak se omlouvam, ze se to opakuje. Ja na tom na netu cetl, ale nic me moc nepresvedcilo, tak jsem napsal tady.

Babis
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Babis » 13 led 2014 20:42

Záleží na tom, jestli chceš použít free nebo placenej antivir. Zdarma - Avira, Avast, Comodo, Panda; Placený - Kaspersky, Bitdefender, Nod už není co býval.
Edit.: Většina free AV nemá firewall, takže free + comodo firewall. Úplně stačí.

Petison
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Petison » 13 led 2014 20:49

Za eset smart security to jsou vyhozené peníze.Avira nebo Avast udělá stejnou službu zdarma

paklic9
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod paklic9 » 13 led 2014 20:51

Firewall nepouzivam ani u esetu :D a nemam zadne problemy, uz asi rok. Podle me je firewall zbytecny a jen zakazuje nektere hry pres hamachi a podobne. :) A teda pokud bych si vybral eset, tak NOD 32 nebo smart security? Jako me pride, ze smart security bude asi vic narocnejsi, ma tam rodicovskou kontrolu a dalsich par takovych veci, ale nod 32 to nema, ale u nod 32 chybi treba Vulnerability Shield (nevim co to je, ale maji to napsane na strankach). Ale asi vemu tu aviru, jen me zajma, jak je to u toho esetu.

EDIT: Jeste bych se zeptal, myslite si, ze ten firewall je dulezity? Ja ho nepouzivam par let a nemel jsem zadny problem. :D Pokud to neprojde pres antivir, tak je uplne k nicemu. A dobry antivir by to pustit nemel. :D

guest

Příspěvekod guest » 13 led 2014 21:00

Já bych Eset nedoporučoval ani zdarma. Měl jsem ho jak free tak placenej a když nefungoval pak podpora žádná. Ale tazatel už je rozhodnutý.

guest

Příspěvekod guest » 13 led 2014 21:03

Firewall je úplně k ničemu. To se jen tak celkem z nudy sešlo pár stovek programátorů a napsali nějakou zbytečnost.

Tomasb98
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Tomasb98 » 13 led 2014 21:05

:D

paklic9
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod paklic9 » 13 led 2014 21:09

Dobre teda, dekuji za pomoc. Bez vas bych si znova asi koupil eset. Ale ted radsi pouziju aviru + comodo firewall. Snad ten firewall nebude moc blokovat veci. :D Uvazoval jsem, ze bych pouzival ten od windows, ale to je asi pi**, protoze se tu o nem nikdo nezminil. :D Tak tedy ten firewall znova zkusim. A jeste jednou dekuji za pomoc. :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • proč nb nebere boot antivir
    od Stenatko » 03 dub 2025 00:19 » v Vše ostatní (bezp)
    5
    9256
    od Stenatko Zobrazit poslední příspěvek
    03 dub 2025 21:42

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”