Akce na W7.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Akce na W7.
No nevím... Chtěl bych mít legální Windows, ten jejich příběh o výhře vypadá dobře... Počkám si na názory ostatních, zatím zůstanu na svých ultimátních Ultimate 

- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že už se tady ten výhodný-software jednou řešil. Psalo se, že to legální vlastně není apod. (licence od jiných uživatelů), tak nevím 

- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, petr22 o tom něco psal, ale jsem líný to hledat.
Adys301, dik za upozorneni.Je to opravdu podezrele vis. Petr22: viewtopic.php?f=46&t=116570&p=902347&hilit=vyhodny+software#p902347 .
Jsem flegmatik no a co?
Jakemu miliardari?
Zda se ze spousta lidi si i po 15 letech po odchodu z Microsoftu mysli ze to vede Bill Gates.
Tahle licence se z pohledu Microsoftu tvari jako legalni, protoze je nikdy nepouzita. Samozrejmne nepujde prenest na jiny pocitac, protoze to Microsoft neaktivuje. Take po nakupu uz dost lidi slo na Policii vysvetlovat, proc tam nakupovali.
Zda se ze spousta lidi si i po 15 letech po odchodu z Microsoftu mysli ze to vede Bill Gates.
Tahle licence se z pohledu Microsoftu tvari jako legalni, protoze je nikdy nepouzita. Samozrejmne nepujde prenest na jiny pocitac, protoze to Microsoft neaktivuje. Take po nakupu uz dost lidi slo na Policii vysvetlovat, proc tam nakupovali.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
petr22: přijde mi trochu divné, že si volají na policii jen ty kupující. Kdyby to bylo tak nelegální, prvně půjdou po prodejci, ne?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Pokud se prohrabes ve sbernem dvore v kontejneru s pocitacema, odlepis si vsechny stitky co tam najdes a pak s nima aktivujes Windows, dostanes naprosto to same, co ti tahle firma prodava.
Neříkám že mám vše Cracknuté... mám spoustu programů legálně dokonce tyto Win 7 na mém NB mam legální :)
//odstraněny OT příspěvky a reakce na ně.
//mmmartin
//odstraněny OT příspěvky a reakce na ně.
//mmmartin
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Někdo to srovnává takhle: Když nemám na nové BMW, tak si ho přece neukradnu. Když nemám peníze na Windows, tak si ho přece nemohu koupit a nemohu ho ani vlastnit, či mít.
Já zase říkám: Pokud nemám peníze na nové BMW, tak si ho přece neukradu, protože by mě hned chytli. Jinak bych si ho klidně ukradl, pročpak by ne?! Pokud nemám peníze na Windows, tak proč bych si ho krutí brko nemohl stáhnout? Nechytnou mě... Ba dokonce mohu mít i nekřesťansky předražený Ultimate zdarma.
Pročpak by ne?! Sorry lidi, ale Mrkvosoft vydělává dost...
Mohu mít licenci na X počítačů a zcela zdarma. Pročpak by ne?!
Když to tak porovnávám, tak určitě beru tu verzi, která je zdarma. O co přijdu?! O nic...
(...A myslete/říkejte si o mně, co chcete...)
Já zase říkám: Pokud nemám peníze na nové BMW, tak si ho přece neukradu, protože by mě hned chytli. Jinak bych si ho klidně ukradl, pročpak by ne?! Pokud nemám peníze na Windows, tak proč bych si ho krutí brko nemohl stáhnout? Nechytnou mě... Ba dokonce mohu mít i nekřesťansky předražený Ultimate zdarma.

Mohu mít licenci na X počítačů a zcela zdarma. Pročpak by ne?!

Když to tak porovnávám, tak určitě beru tu verzi, která je zdarma. O co přijdu?! O nic...

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Zajimalo by me, kde beres tu jistotu: Nechytnou mě... Takto si byli jisti i ti, co je chytili.
U notebooku jeste kdykoliv hrozi, ze te zastavi Policie nebo celnici a vezmou si notebook ke kontrole. Zvlast celnici na letistich provadeji kontrolu radi.
Koupit jednou za 10 let licenci Windows v cene 3000 Kc prece neni problem, kdyz na to nemam, nainstaluju tam linux. Jenze on musi mit kazdy Ultimate, uz z principu.
U notebooku jeste kdykoliv hrozi, ze te zastavi Policie nebo celnici a vezmou si notebook ke kontrole. Zvlast celnici na letistich provadeji kontrolu radi.
Koupit jednou za 10 let licenci Windows v cene 3000 Kc prece neni problem, kdyz na to nemam, nainstaluju tam linux. Jenze on musi mit kazdy Ultimate, uz z principu.
-
- Pohlaví:
Nicméně jsem přesvědčen, že pokud si koupím systém původně pro HP a nainstaluji na ntb HP, notabene ještě pro verzi, která je na tento ntb předinstalovávána, pak mi to těžko někdo zjistí. Zvlášť když mám nalepen štítek...
A nabízet XP pár měsíců před koncem podpory za cenu přes litr... Do toho bych nešel.
A nabízet XP pár měsíců před koncem podpory za cenu přes litr... Do toho bych nešel.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”