Dobry den,
vcera jsem si koupil novy notas a nainstaloval W8.1, pred hodinou jsem sel na notas, byl na netu a pak mi Norton napsal, ze kontroluje soubor a ze to ma vliv na chod Win. po chvili mi napsal, ze potrebuje restart na smazani toho souboru. Jenze po restartu nenabiha Win. je zesvetlala cerna obrazovka a kdyz pohnu mysi, tak se mi objevi a vedle ni kolecko, a pak zase zmizi.
Co mam prosim delat? Je to novy notas a dost me to stve. :(
Notas je Lenovo g500
Nenabiha W8.1 Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nenabiha W8.1
Copak si asi stahoval? Nouzový režim apod. jde? Nevím tedy zda to W8 také umí.
Stahoval jsem jeden dil serialu a k tomu se mi nainstalovala nejaka aplikace, kterou jsem pak odinstaloval, ale asi tam zustala a delala problem. Nouzovy jsem zkousel jak SHIFT+F8 tak jen F8..
-
- Pohlaví:
Samo se nic nenainstaluje. Jaká nějaká? Pokud se nedostaneš do nouzáku, pak snad jedině obnovit systém. Mne nic jiného zatím nenapadá.
Jmeno uz nevim, nepamatuju si ji ale bylo spojeno se sledovanim Tv online, tak jsem si ti nainstaloval a zacalo to delat problemy. Jak udelat obnovu systemu kdyz nemam CD jelikoz byl predinstalovany? Slo by to nejak polopate? Jeste jsem to nedelal..
-
- Pohlaví:
Polopatě to máš napsané v manuálu co si k němu jistě dostal.
Já tu mám k Lenovu jenom:
Možná je na boku nějaký čudlík na obnovení.
Já tu mám k Lenovu jenom:
Notebooky tohoto výrobce jsou vybaveny zálohovacím programem „Acces IBM“, které vyvolá menu se zálohou nebo obnovení systému. Všechny modely počítačů Lenovo navícobsahují možnost vytvoření CD/DVD recovery.
Pro vytvoření CD/DVD postupujte následovně:
Postup v případě , že vlastníte notebook řady ThinkPad:
Zvolte nabídku Start->ThinkVantage->Recovery Media.
Postup v případě , že vlastníte notebook řady Lenovo 3000 :
Zvolte tedy nabídku Start->Lenovo Care->Create Recovery Media
Pokud si Recovery CD nevytvoříte, tak si jej můžete objednat u servisních partnerů firmy IBM-Lenovo
Možná je na boku nějaký čudlík na obnovení.
Mam tu tlacitko Lenovo Novo, kdyz je pc vyple nebo v hybernaci a zmacknu to, tak se spusti LenovoOneKey recovery, otevreni nabidku spusteni pocitace ale pri vypnutem pc se nic nedeje..
-
- Pohlaví:
Nějak nechápu-
Mam tu tlacitko Lenovo Novo, kdyz je pc vyple nebo v hybernaci a zmacknu to, tak se spusti LenovoOneKey recovery, otevreni nabidku spusteni pocitace ale pri vypnutem pc se nic nedeje..
Pardon, melo byt nespusti. Ted jsem vyndal a zandal baterku, objevilo se Novo button menu je zde na vyber: Normal startup, BIOS setup, BOOT menu, system recovery. Mam dat pochopitelne system recovery ze? Co se bude dit dal ?
Porad je cerna obrazovka a problikava mi mys a dole jakoby na spodni liste w8 jazyk CZ..
-
- Pohlaví:
Tak asi budeš muset použít to recovery. Ale pak se to obnoví do továrního nastavení a přijdeš o všechna data.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”