Dobrý den. Snažím se dát češtinu do programu a nedaří se mi to. Nevím proč. Program je HD Tune 2.55 a čeština je také pro HD Tune 2.55.
Mám WIN 8. Instaloval jsem program, stáhnul češtinu + rozbalil a vložil do tohoto programu ve Files, restartoval PC a stále anglicky. V programu HD Tune jsem hledal Languane - výbět jazyka a nikde toto nenašel. Prosím o případnou radu, co je špatně, když mi tam čeština stále nejde. Děkuji.
Jak češtinu do programu ? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Jak češtinu do programu ?
Tak snad k té češtině byl návod. Je to soubor .exe, tudíž nestačí jen rozbalit a už vůbec ne vložit do Program Files, ale nainstalovat. Dvojklikem by se měla spustit instalace.
Ale nechápu k čemu je v HD-Tune třeba čeština.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ono si stačí přečíst-Další informace včetně popisu instalace naleznete v archívu s češtinou.
http://cestiny.idnes.cz/hd-tune-cl4-/Software.aspx?c=A040731_28242_bw-cestiny-software_bw
http://cestiny.idnes.cz/hd-tune-cl4-/Software.aspx?c=A040731_28242_bw-cestiny-software_bw
-
- Pohlaví:
V tom archivu bývá texťák, jak to nainstalovat. Lidi to ale rozbalí a txt nečtou.
Chtějí, aby to někdo přečetl za ně a nejraději, aby to za ně i instaloval ...
Re: Jak češtinu do programu ? Vyřešeno
Blue Spirit píše:Tak snad k té češtině byl návod. Je to soubor .exe, tudíž nestačí jen rozbalit a už vůbec ne vložit do Program Files, ale nainstalovat. Dvojklikem by se měla spustit instalace.
********************************************************************************************************
Už tam mám češtinu, moc díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8203
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”