Začínám s Windows 7 a chci hrát Age Of Empires 2. Hra zobrazuje špatně barvy ve Vistách a hlavně 7 (něco do činění s aero?).
Našel jsem si řešení v podobě dávkového souboru:
taskkill /F /IM Explorer.exe
age2_x1.exe
Start explorer.exe
Vypíná lištu (?), nastartuje hru, a znovu zapne lištu po návratu ze hry.
Problém je: když dochází k restartování hlavního panelu, tak všechny ikony na ploše jsou spřeházeny a jejich velikost nastavena na střední. Existuje způsob, jak zachovat rozložení a velikost ikon tak jak jsou před použitím toho dávkového souboru?
Děkuji.
ikony na ploše rozházené po taskkill / start explorer.exe
Re: ikony na ploše rozházené po taskkill / start explorer.ex
Co dělají ikony na ploše? Je program, co ukládá stav plochy, nebo přejdi na manažera ikon.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Další spíše nouzové řešení tohoto problému by bylo koupit Age of Empire II HD. Já ho koupil před nějakým časem v 80% slevě. Vyšla tak na rozumných cca 100kč. S nimi žádné problémy ve Win7 64bit nemám. Dávat přes 500Kč za starou hru, kde byly vylepšeny textrury a jen uměle navyšen počet populace bez změny engine (jenž tyto velké počty nezvládá ani na mé I5) bych nedal.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Zatím jsem to dočasně vyřešil programem Icon Configuration Utility. Do dávkového souboru jsem doplnil že má obnovit rozložení ikon. Problém se změnou jejich velikosti ale stále přetrvává - pořád se mění z malých na střední.
A tu HD verzi asi nebudu zkoušet. Jedu na notebooku z roku 2007 (Geforce 7000m a Athlon X2).
Aktualizace: Tak už to zachovává i velikost ikon. Asi to chtělo vypnout zarovnávání k mřížce a restartovat.
A tu HD verzi asi nebudu zkoušet. Jedu na notebooku z roku 2007 (Geforce 7000m a Athlon X2).
Aktualizace: Tak už to zachovává i velikost ikon. Asi to chtělo vypnout zarovnávání k mřížce a restartovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3049
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02