Zdravím,
dnes jsem provedl uprgade Avastu a po restartu se mi objevila podivná hláška ohledně lightspeed createdlisten Socket (74), Network unable to open local port: 9719. Poté se nešlo připojit k netu (mám tři nezávislé zdroje, ani jeden nejel. Na nějaké diskusi jsem našel, že to je následek instalace Seznam lištičky, kterou jsem se pokusil odinstalovat a to nedoběhlo korektně.
Network: Unable to open local port: 0. Error nr: 10013 - Došlo k pokusu o přístup k soketu způsobem zakázaným jeho přístupovými oprávněními.-----
LightSpeed::createListenSocket(74): Exception: Network: Unable to open local port: 0. Error nr: 10013 - Došlo k pokusu o přístup k soketu způsobem zakázaným jeho přístupovými oprávněními.
(class LightSpeed::NetworkPortOpenException, LightSpeed::createListenSocket)
Teď jsem ve stavu, že při pokusu o vstup do vlastností bezdrátového připojení vyskočí ve WIN 7 Home Premium 64 bit hláška :
Při ukládání profilu bezdrátového připojení došlo v systému Windows k chybě. Chyba: systém nemůže nalézt uvedený soubor. Také to hlásilo nějakaký problém s The IKEEXT service hosts the Internet Key Exchange (IKE). Když jsem se na to díval do služeb, tak to neběží ani není možné ji spustit manuálně(Chyba 13876: Načtení se nepodařilo.
Dokázal by někdo poradit co s tím? Díky
Problém s připojením na net
Problém s připojením na net
Naposledy upravil(a) Tomas_von dne 26 dub 2014 15:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Problém s připojením na net
Zkus použít Bod obnovení k datu kdy to fungovalo a pokud tam lištička bude, pak ji korektne odinstaluj.
No to jsem zkusil a nefunguje to :( respektive zahlásí to chybo obnovení. Už jsem to zkoušel i přes návrat k bodu obnovení v Avastu a taky nic ... Ty "standardní" možnosti jsem asi vyčerpal.
Ani když jsem vypnul Avast (ani když jsem ho odinstaloval), vypnul jsem MS firewall a defender a pořád nic. Podle mne je problém někde v konfiguraci toho wifi připojení a IKE. Ale vůbec netuším jak to tam funguje.
-
- Pohlaví:
Zkus tedy wifi přeinstalovat. Já wifi nemám, takže jenom uvažuji kde by mohla být chyba.
No zkoušel jsem odebrat fyzicky HW k wifi adaptéru, aby si jej nainstaloval znova, ale to mi neumožní (hlásí, že jsou na to navázány další procesy). Nebo jak to myslíš?
Jako ve správci zařízení? To už jsem zkoušel, beze změny k lepšímu. Nebo jak přeinstalovat? Sorry, nejsem žádný IT odborník.
-
- Pohlaví:
Ve správci nejprve ovladač odinstaluješ a zase ho např. z CD nebo stažený nainstaluješ.
No na to mi právě Woknousy napíší, že toto zařízení není možné odinstalovat, protože jeho potomci požadavek odmítnuli. K tomu může dojít v případě, že potomci zařízení jsou požadování pro spuštění zařízení.
WTF?
WTF?
-
- Pohlaví:
Spouštíš tu instalaci jako správce? Kliknout pravou myší a vybrat
- Přílohy
-
- Správce jako.png (64.21 KiB) Zobrazeno 1913 x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi