Nebo spis co jeste neumite a co vas trapi? Co byste chteli umet?
Pokud byste se chteli podilet na vyvoji pocitacoveho kurzu, vyplnte prosim kratky dotaznik, diky kteremu bych mel mit lepsi predstavu o tom, co lidi trapi, co by se chteli naucit a jakym zpusobem.
Jak moc umite s pocitacem?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak moc umite s pocitacem?
máš to tam
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
bezvadny, dekuju!
Vyplněno 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
parada, diky za tvuj cas
- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já to vyplnil v prvních minutách co si to sem dal, ale když ostatní píší tak taky napíšu - VYPLNĚNO ! :)
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
-
- Pohlaví:
Já bych to spíš rozvedl do jednotlivých bodů, protože toho opravdu dobře vyplnit je celkem složité.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Narthelianail píše:Já to vyplnil v prvních minutách co si to sem dal, ale když ostatní píší tak taky napíšu - VYPLNĚNO ! :)
chapu a diky za tvuj cas :)
Blue Spirit píše:Já bych to spíš rozvedl do jednotlivých bodů, protože toho opravdu dobře vyplnit je celkem složité.
jak to myslis?
Máš to tam :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
parada, diky
-
- Pohlaví:
ered_mithrin píše:Narthelianail píše:Já to vyplnil v prvních minutách co si to sem dal, ale když ostatní píší tak taky napíšu - VYPLNĚNO ! :)
chapu a diky za tvuj cas :)Blue Spirit píše:Já bych to spíš rozvedl do jednotlivých bodů, protože toho opravdu dobře vyplnit je celkem složité.
jak to myslis?
Nevím jak bych popsal co umím, ale co neumím toho by bylo mnoho. Např. neumím vyhodnotit pád systému když je BSOD a mnoho dalšího.
Máš to tam! PS: Ta otázka s tím, kolik bych byl ochoten dát peněz za více dovedností, jsem dal doopravdy kolik "bych dal", ale bohužel mám tak 100 jednorázově
šetřim peníze na něco jiného.
Jinak dobrý dotazník

Jinak dobrý dotazník

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”