Možná tu tento dotaz už byl, ale nenašla jsem to
Mám tento problém: po zapnutí počítače nenabíhají WindowsXP, ale černá obrazovka s volbami pro nouzový režim. Ať se zvolí kterákoliv varianta, nic se nestane a opět naběhnou tyto volby. Co s tím?
Přeinstalovat Windows? Co se stane s daty? To je velmi důležité - neztratí se? Myslím tím hlavně obsah složky Dokumenty.
Kdo tohle znáte, prosím o odpověď. Děkuju.
Nouzový režim - Přeinstalace Windows?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš data (složku Dokumenty) na druhém oddíle, nebo druhém disku tak tam zůstanou. Pokud na stejném disku se systémem, tak po přeinstalaci zmizí. Požádej znalého kamaráda o obnovu systému z instalačního CD. To by mohlo data zachránit. Též může vložit disk do jiného počítače a data překopírovat nebo vypálit na CD, či DVD.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi nejlepší řešení. Po záchraně dat odstranit oddíl a vytvořit na disku dva oddíly. První aktivní pro instalaci systému a druhý pro ostatní a data. Pak naformátovat a nainstalovat čistý systém. Rozdělení disku závisí na tom jak velký máš disk. Já preferuji 15-20GB + 80 GB + 60GB na 160 GB disku. Lépe se udržuje na disku pořádek.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7815
-
od zeus