dobry den,
mam cisty naformatovany funkcni hdd a instalacni cd win xp.
Kdyz nastavim bootovaci sekvenci
1) CD/DVD
2) HDD
tak mi to napise NTLDR nenalezen.
Kdyz nastavim bootovaci sekvenci
1)CD/DVD
2)disabled tak se instalace z cd spusti, ale po chvili to napise ze v pc neni zadny disk
Hdd i instalacni cd jsou nejspis v poradku.
Moc dekuji za jakoukoli reakci :) (doufam, ze jsem napsal do spravne sekce)
instalace winxp
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instalace winxp
cd je v poradku
-
- Pohlaví:
Ptal jsem se zda je originál, kdyby bylo v pořádku, nepsalo by to tuto chybu!
Ten HDD je ve Správci nebo Biosu vidět?
Ten HDD je ve Správci nebo Biosu vidět?
Ta chyba nezalezi na tom jestli to je nebo original, ale jestli zmackne SPACE aby to vubec zacalo bootovat z CD.
Pokud instalator stale nevidi disk, tak disk musi byt prepnuty bud do IDE modu, nebo je nutne XP podstrcit ovladace z diskety.
Pokud instalator stale nevidi disk, tak disk musi byt prepnuty bud do IDE modu, nebo je nutne XP podstrcit ovladace z diskety.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano, hdd je videt i v biosu a je funkcni
jak jsem psal instalace se spusti jen pokud nastavim sekvenci
1)CD/DVD
2) disabled
ale prerusi se a vypise chybu ze v pc neni disk
kdyz nastavim sekvenci
1)CD/DVD
2) HDD
tak to vyhodi chybu NTLDR nenalezen
jak jsem psal instalace se spusti jen pokud nastavim sekvenci
1)CD/DVD
2) disabled
ale prerusi se a vypise chybu ze v pc neni disk
kdyz nastavim sekvenci
1)CD/DVD
2) HDD
tak to vyhodi chybu NTLDR nenalezen
Kdyz nastavis 1. CD a 2. HD, ukaze se ti tam radka ze mas zmacknout SPACE pro bootovani z CD?
To CD je original od Microsoftu, nebo nekde stazene nebo dokonce po domacku vyrobene? V pripade ze je originalni tak se tam musi ukazat hlaska o zmacknuti SPACE.
To CD je original od Microsoftu, nebo nekde stazene nebo dokonce po domacku vyrobene? V pripade ze je originalni tak se tam musi ukazat hlaska o zmacknuti SPACE.
-
- Pohlaví:
Ta chyba nezalezi na tom jestli to je nebo original, ale jestli zmackne SPACE aby to vubec zacalo bootovat z CD.
Jak toto souvisí s hláškou tak to vyhodi chybu NTLDR nenalezen ?
Tak, ze kdyz to space nezmackne tak dostane tu hlasku.
To ze neni nalezen NTLDR je hlaska pri bootovani z disku, takze budto nezmackne ten mezernik nebo to CD neni bootovaci.
Pokud nekdo skopiruje instalacni CD tak ze nahraje obsah na disk a vypali na prazdne CDcko tak to samozrejmne bootovaci neni.
To ze neni nalezen NTLDR je hlaska pri bootovani z disku, takze budto nezmackne ten mezernik nebo to CD neni bootovaci.
Pokud nekdo skopiruje instalacni CD tak ze nahraje obsah na disk a vypali na prazdne CDcko tak to samozrejmne bootovaci neni.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
to cd je bootovaci, instaloval jsem z nej operacni system na pc, kde vse probehlo v poradku... nevim, zda je to podstatne, ale nyni se to snazim nainstalovat na notebook
-
- Pohlaví:
Když nezmáčkne mezerník, tak se to nehne, nemá to instrukci. XP jsem instaloval asi 30x a nikdy jsem se s tímto nesetkal.
Instalátor čeká na pokračování a to se musí povolit právě tím mezerníkem nebo jinou klávesou.
Pro mne je podstatné zda je to originál nebo nějaká vypalovačka, na to zatím odpověď nebyla!
Instalátor čeká na pokračování a to se musí povolit právě tím mezerníkem nebo jinou klávesou.
Pro mne je podstatné zda je to originál nebo nějaká vypalovačka, na to zatím odpověď nebyla!
-
- Pohlaví:
Jenže kdyby nebylo bootovací, tak by se mu instalace vůbec nerozběhla - a to asi udělá, když mu instalátor píše, že nemá disk...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1673
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28