Boot instalačky systému z oddílu HDD
Boot instalačky systému z oddílu HDD
Mám SSD, udělám na něm malý oddíl, do něj chci dát instalačku Win7, která bude bootovatelná, aby si SSD mohl odvézt bratr do Brna, tak ho dal do svého PC a nainstaloval Win7 na tohle SSD. Může mi někdo prosím poradit, jak bych měl postupovat, aby kopie instalačního DVD byla bootovatelná? Půjde to vyřešit bootovatelným obrazem iso?
-
- Pohlaví:
Re: Boot instalačky systému z oddílu HDD
A to potom z toho SSD bude instalovat na jiný disk? To by spíš mělo být jako když se instaluje z flash, ale nevím zda to půjde z SSD.
Nn, na ten samý, do nového oddílu, který bude na zbytku kapacity toho SSD. Jde o to, že bratr nemá mechaniku a u mě má nový SSD. Pokud bych mu mohl dát s sebou jeho nový SSD s instalačkou na něm, bylo by to jednodušší než se někde shánět po mechanice, kterou stejně nevyužije na nic jiného.
-
- Pohlaví:
Tak to nevím zda z jednoho oddílu půjde instalovat na druhý. Proč to tam zrovna nenainstaluješ?
Dve moznosti:
1. Instalacni DVD Windows na flashku
2. Nainstalovat system na SSD, spustit Sysprep, az da SSD do sveho PC se se detekuje znovu vsechen hardware.
1. Instalacni DVD Windows na flashku
2. Nainstalovat system na SSD, spustit Sysprep, az da SSD do sveho PC se se detekuje znovu vsechen hardware.
Blue Spirit píše:Tak to nevím zda z jednoho oddílu půjde instalovat na druhý. Proč to tam zrovna nenainstaluješ?
Protože neznám Sysprep.

petr22: Co je to Sysprep? Jak to funguje?
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 5004
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 úno 2025 11:31
-
- 8
- 3612
-
od pcmaker
23 pro 2024 17:26
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3704
-
od L.L
19 srp 2024 14:39
-
-
- 2
- 1738
-
od Luk4579