Ahoj všichni,
potřebuji pomoc s tímto problémem:
Každých cca 5 minut se mi zobrazuje panel (okno) s názvem: "PolicyExplore.exe - Vstupní bod nebyl nalezen" a tělem: "Vstupní bod procedury freeaddrinfo se nepodařilo v dynamicky propojované knihovné WS2_32.dll nalézt" - toto potvrdím většinou dvakrát (někdy 3krát až 5krát) kliknutím na tlačítko "OK" a zobrazí se mi na ploše další panel (okno) se stejným názvem ("PolicyExplore.exe - Vstupní bod nebyl nalezen") a tělem: "Vstupní bod procedury WSAProviderConfigChange se nepodařilo v dynamicky propojované knihovné WS2_32.dll nalézt" - toto potvrdím většinou také dvakrát a na dalších pět minut je klid. (mám XP Profesional)
Tento problém by nebyl tak závažný, kromě hraní her to zas tolik nevadí, protože odklikání zabere tak 5 sekund, takže je to nanejvíš nepohodlné, jenže daleko horší na tom je, že od doby co se tento problém vyskytl se zpomalily veškeré funkce a operace, které počítač vykonává (i např je pomalejší internet).
Prosím, pomozte mi tento problém vyřešit, předem děkuji.
dynamicky propojovaná knihovna WS2_32.dll Vyřešeno
Než ti poradí ostatní odborníci, zkus si nejprve stáhnout poslední verzi této knihovny z této adresy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: dynamicky propojovaná knihovna WS2_32.dll
Dobrý den. Mám problém s knihovnou WS2_32.dll. Neustále mi v cca 5minutových intervale naskakuje okno: "Vstupní bod procedury freeaddrinfo se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně WS2_32.dll nalézt." Nad tímje uvedeno "2009628135948_mcinfo.exe - Vstupní bod nebyl nalezen". Poradíte někdo, co s tím dělat? PS. Nechal jsem pročistit registry přes Wise Registry Cleaner, ale nepomohlo to.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíš je poškozená....zkus nahradit touhle http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... tml?ws2_32 /tu vadnou si zatím někam jen přesuň/ ... /Cesta by měla být C:\WINDOWS\system32 ... restartuj --- možná bude potřebovat zaregistrovat...uvidíme...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To jsem taky zkoušel... A nic... 

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ono by to bylo nejlepší nakopírovat identickej...třeba z Ins.CD ... a zkus dát log HJT ... jinak možná to nebude tak jednoduchý... viz http://translate.google.com/translate?h ... c%26sa%3DG atd...
nevíte když chci zapnout hru assassins creed 3 tak mi to napíše vstupní bod procedury createDXGIFactory1 se nepodařila v dynamicky propojované knihovně dxgi.dll nalézt. a přestane to pracovat díky
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: dynamicky propojovaná knihovna WS2_32.dll Vyřešeno
Nevytahj 3 roky staré téma
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”