Měl bych na Vás takovej dotázek. Nevím, jestli to píšu do dobře sem ale mám problém s hrou Thief 4. Jde mi o to, že když projdu první misí, tak je vše o.k. Ale když začnu hrát druhou misi, tak hra zamrzne a s černá mi obrazovka, která se pak i vypne. A já jsem nucen vypnout PC na tvrdo. Schválně jsem si stáhl prográmek FurMark a grafiku nechal projet a vše bylo o.k. Hodnocení 7164 bodů a žádnou chybu to nehodilo. Pak jsem si taky stáhl program Aida64 extreme abych zkusil maximalní zatížení PC, který program nabízí. Nechal jsem ho v plném zatížení běžet asi 15min. a dostal jsem se na max teplotu všeho 60stupňů. Nevím kde mám hledat problém. Hru mám přes STEAM tudíž je stáhla tak jak ma asi být. Dokonce jsem ji zkoušel stahovat asi dvakrát, abych se přesvědčil, že je vše o.k. Bohužel problém přertvává.
Druhá věc, která mě napadla je, že si myslím že by třeba mohl chybět nějaký grafický doplněk nebo něco. Jako je například Direct nebo +++CC nebo jak se to píše

Také jsem si stáhl hru Watch dogs a hra mi běží na max detaily. A když vylezu ven ze stadionu, tak se mi hra taky zasekne a musim rychle ctrl+alt+del jinak kdyz to neudelam v cas tak mi scerna obrazovka a "sekne" se PC. A musim tvrde vypnuti PC. Myslel jsem si, že je problém v aktualizaci a tak jsem je stáhl. Bohužel problém přetrvává. Budu rád za každou radu.
Ovladače mám nejnovější 14.4