Windows 8 nebo Windows 7?
Windows 8 nebo Windows 7?
Ahoj... mám tu takový dotaz: Co je podle vás lepší? Windows 7 nebo Windows 8? A proč?
CPU: Intel Core i5-4460 / GPU: MSI R9 280 GAMING 3G
MB: MSI B85-G43 - Intel B85 / RAM: Kingston HyperX Fury Black 4GB DDR3 1600
MB: MSI B85-G43 - Intel B85 / RAM: Kingston HyperX Fury Black 4GB DDR3 1600
Re: Windows 8 nebo Windows 7?
Windows 8 je jako Windows 7, akorát s Metrem.
Já osobně Windows 8. Je to lepší do budoucnosti a je novější. Teď má přijít Windows 8.2, poté Windows 9. Nešel bych do staršího softwaru.
Když už budeš kupovat Windows, tak počkej nějaký ten měsíc na Windows 8.2 (Windows 8.1 Update 2) - cca. červenec/srpen, maximálně září.
Já osobně Windows 8. Je to lepší do budoucnosti a je novější. Teď má přijít Windows 8.2, poté Windows 9. Nešel bych do staršího softwaru.
Když už budeš kupovat Windows, tak počkej nějaký ten měsíc na Windows 8.2 (Windows 8.1 Update 2) - cca. červenec/srpen, maximálně září.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To se tu bude zas kritizovat jedno přes druhé
. W8 má být rychlejší, svižnější - víc nevím. Z mého osobního hlediska do něj nejdu protože: hraju často staré hry, s těmi má problém, také prostě nebudu bez nabídky start, metro v žádném případě. Radši si počkám na W9, který má mít zas nabídku Start.

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
1) Windows 8.2 má přijít až v Q1/2015
2) Jak komu co vyhovuje. Osobně, dokud nevyjdou 8.2, zůstávám na W7. Každý má svůj názor.
2) Jak komu co vyhovuje. Osobně, dokud nevyjdou 8.2, zůstávám na W7. Každý má svůj názor.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud neumíš používat windows a jedinné, co děláš je, že si zahraješ hru, tak windows 8.
Pokud chceš na PC, i pracovat, tak rozhodně w7
Pokud chceš na PC, i pracovat, tak rozhodně w7
Mám doma na počítačích Windows 7 i Windows 8, na starším pc mám Windows 8.1, protože je rychlejší při startu. Windows 7 mám na výkonějším pc protože na něm hraju hry a zaroven i pracuji s Wordem a grafickými editory. Osobně Windows 8 moc nemusím, mám je jen kvůli svižnosti. Ale nejradši mám Linux, protože mi vyhovuje a mohu si ho překopat k obrazu svému
.
Je jen na tobě co si vybereš a s čím budeš spokojen :), podle mě je zbytečné se ptát, protože at se tu řekne cokoliv, tak se názory budou odporovat a zkreslovat. musíš si to vyzkoušet sám

Je jen na tobě co si vybereš a s čím budeš spokojen :), podle mě je zbytečné se ptát, protože at se tu řekne cokoliv, tak se názory budou odporovat a zkreslovat. musíš si to vyzkoušet sám

Naposledy upravil(a) sojkin626 dne 30 čer 2014 18:35, celkem upraveno 1 x.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Za sebe W7. Nerad měním návyky a už tak je to od Ixpéček rozdíl. S Osmičkami jsem měl párkrát tu čest a nesedly mi.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Za mě jednoznačně Win 8.1. Argumenty, jako že maj "metro" jsou zbytečný, při startu už nabíhají normálně na plochu a metro tak nemusíš skoro vídat
Ale je to užitečná věc, starý "Start" už bych nechtěl.
A to že na Win 8 nefungují staré hry? Blbost! Starý hry hraju a u většiny není ani potřeba zapínat režim kompatibility na Win XP. Ze starších her, který bezproblému fungují například CoD 1, CoD United Offensive, Star Wars Episode 1: Racer, Star Wars: Jedi Knigh: Jedi Academy a Jedi Outcast, Colin McRae Rally 2, Revolt, Medal Of Honor Pacific Assault, no... Našlo by se toho dost...

A to že na Win 8 nefungují staré hry? Blbost! Starý hry hraju a u většiny není ani potřeba zapínat režim kompatibility na Win XP. Ze starších her, který bezproblému fungují například CoD 1, CoD United Offensive, Star Wars Episode 1: Racer, Star Wars: Jedi Knigh: Jedi Academy a Jedi Outcast, Colin McRae Rally 2, Revolt, Medal Of Honor Pacific Assault, no... Našlo by se toho dost...
-
- Pohlaví:
Takto, sú len dva dôvody prečo windows 8 a miliarda prečo nie (máme tu druhú vistu !
), tie dôvody pre: rýchlosť, je novší
Nevýhod je hromada, nechce sa mi to tu rozpisovať, google existuje.
Za mňa jednoznačne windows 7 !
....
Mimochodom linux tiež nieje zlý, ale hry na ňom moc nezahraješ, jedine cez wine, ale tiež nepodporuje všetko.

Nevýhod je hromada, nechce sa mi to tu rozpisovať, google existuje.
Za mňa jednoznačne windows 7 !
....
Mimochodom linux tiež nieje zlý, ale hry na ňom moc nezahraješ, jedine cez wine, ale tiež nepodporuje všetko.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:38, celkem upraveno 3 x.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
HerpCZ: Myslel jsem ještě starší hry
, které opravdu nejedou. Ale nebudeme tu plácat OT.

Sestava v profilu.
Starší hry typu Call of Duty 2 nejedou. Nové hry jedou v pohodě.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 čer 2014 19:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Smazal jsem omylem duplicitně smazaný příspěvek.
Důvod: Smazal jsem omylem duplicitně smazaný příspěvek.
Tak to promiň, zas tak starý hry nehraju, nejstarší asi to CMR a Operace Flashpoint :) Ale zatím se mi nestalo, že bych něco nerozjel. A i pokud by se to stalo, pořád máš k dispozici režim kompatibility 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8157
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30