Obnova Windows 7 u NTB Acer Vyřešeno
Obnova Windows 7 u NTB Acer
Ahoj, kamarád ztratil příručku k NTB Acer, který má asi rok a potřeboval by přeinstalovat Windows. Systém by měl být uložen na HDD na samostatném oddílu pro obnovu systému. Ale bez příručky neví jak. U mého NTB Asus se to provádí stiskem F9 po restartu. Prosím o radu, díky.
-
- Pohlaví:
Re: Obnova Windows 7 u NTB Acer
Manuál jak na to je jistě na webu, jenom to chce trochu hledat.''
Já mám jenom:
Já mám jenom:
U modelů s operačním systémem prosím využijte následujícího postupu: Po prvotní instalaci Vám instalační program nabídne možnost vytvoření záložního CD/DVD, tuto možnost určitě doporučujeme. Pokud jste si nevytvořili záložní CD/DVD, poté je ještě poslední možnost obnovení skrytého oddílu disku, kde se nachází systém.Avšak možné pouze v případě, že jste nijak nepozměnili rozdělení oddílů.
Postup:
Při startu prosím stiskněte klávesu F2, abyste se dostali do Biosu, kde nastavte parametr D2D Recovery na ENABLE , dále použijte možnost Save and restart
Při restartu stiskněte kombinaci kláves Alt+F10 a dále pokračujte dle pokynů.
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko.Služba je samozřejmě zpoplatněna.
Něco podobného jsem teď našel jako videonávod na YouTube. Pošlu mu to a budu čekat na výsledek.
Zatím díky.

-
- Pohlaví:
Něco podobného netřeba hledat. Každý má manuál a pokud nemá je na webu.
Re: Obnova Windows 7 u NTB Acer Vyřešeno
On ho právě nemá , nedávno se stěhoval a nemůže ho najít. A na webu Aceru je link na stažení manuálu přítomný, ale po kliknutí to napíše, že webová stránka není dostupná.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2014 22:34) ---
Tak vše nainstalováno a funkční. Díky Blue Spirit, bylo to tak, jak jsi psal. I ten manuál ze stránek Aceru už lze stáhnout. Byl jen dočasně nefunkční. Díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2014 22:34) ---
Tak vše nainstalováno a funkční. Díky Blue Spirit, bylo to tak, jak jsi psal. I ten manuál ze stránek Aceru už lze stáhnout. Byl jen dočasně nefunkční. Díky

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3243
-
od Speed_dead