Windows 8.1 se při zapínání chová jako po hibernaci? Vyřešeno
Windows 8.1 se při zapínání chová jako po hibernaci? Vyřešeno
Zdravím, nainstaloval jsem si do netbooku Lenovo ideapad S100 Windows 8.1 na SSD, systém běží nádherně, mám ale podezření na jednu věc. Je možné, že když ntb klasicky Vypnu, tak se mi dá do hibernace? Při opětovném spuštění se na úvodní obrazovce, která mě vede do BIOSu (s nápisem lenovo) nezobrazuje Press F2 to Enter BIOS a Press F12 for Select Bootable Device. Když to ale normálně Vypnu, tak by se mi snad nemělo dávat do hibernace, ne? tím by se rychle opotřeboval SSD disk a navíc je to škoda. Po spuštění systém naběhne jako by byl vypnutý (takže nejspíš byl vypnutý), při vypínání se ukončí všechny aplikace. Čím to může být? Při restartu se to tam normálně zobrazuje. Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Windows 8.1 se při zapínání chová jako po hibernaci?
A co je podle tebe "normálně vypnu"?
Vysunu pravou lištu, dám nastavení, možnosti vypnutí a stisknu "Vypnout".
-
- Pohlaví:
Co to udělá když vlevo pravou myší klikneš na ten kostičkovanel bazmek /zapomněl jsem jak se to jmenuje/ a vypneš to tam?
Já tam nic nenašel, ale třeba ty najdeš. Stiskni Win+W a napiš tam napájení, je tam celá škála možností.
Já tam nic nenašel, ale třeba ty najdeš. Stiskni Win+W a napiš tam napájení, je tam celá škála možností.
Dnes se mi to zaplo a úvodní stránka mi ten text zobrazila, nebude to něco s tím, že předtím se vždy dělaly aktualizace? Dnes to zkusím vypnout zase normálně, zatím nechám téma odemčené. :)
-
- Pohlaví:
Tak samozřejmě aktualizace je třeba dokončit , protože jinak se něco podělá. Doporučuji to vypínat na té levé straně. Tam když jsou aktualizace, pak to napíšeš "Nainstalovat aktulalizace a vypnout" "V žádném případě počítač nevypínejte". Aktulizace se nainstalují a pak se to vypne.
Tak jsem zjistil, že se to děje při vypínání přes pravou lištu... Budu to vypínat ve Startu, snad to už nebude zlobit. :)
Dnes jsem to vypnul přes Start a znovu se to stalo... Nemůže to být kvůli špatné baterce na základovce?
-
- Pohlaví:
Pochybuji, proč to nevypínáš dle mého obrázku?
Mohu to zkusit vypnout i přes tlačítko Start, ale moc tomu šanci nedávám, takže to asi bude ta baterka
zítra napíši

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A že je to v hibernaci soudíš pouze podle toho, že se ti při startu neukazujou ty F(x) nabídky?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Vypnul jsem to podle návodu a zase to samé... Já neříkám, že vím, že je to v hibernaci, já tuším
je to něco mezi vypnutím a hibernací - BIOS se chová jako po hibernaci a Win jako po Startu...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 7999
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
14 říj 2024 21:13