přeinstalovani windows 7 na ntb HP 620 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

otazník
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

přeinstalovani windows 7 na ntb HP 620  Vyřešeno

Příspěvekod otazník » 28 říj 2014 23:04

Zdravim, chtěl bych se zeptat jak přeinstalovat windows 7 home premium 64 bit na ntb HP 620. Má tam být sowtvare HP recovery manager ktery v ntb vůbec není. Na strankách HP jsem ho sice stáhl, nainstaloval ale není to to co by mělo udělat rychlou obnovu a instal win.Zkoušel jsem to přes F11 podle návodu ale vyhodilo mi buď cd ktere nemam jinak mi to psalo chybu že diskovy odoíl je nepovolen(něco na takovy zpusob, už si to nepamatuji přesně)Zkoušel jsem to nainstalovat z dvd ktere jsem si stahl z netu( key windows mam na ntb), ale nedalo mi to nabítku na formátování disku . Stary win je ve složce old.Prosím o radu jak se dostat k recavery disku ,nebo jak to z něj přeinstalovat ( svazek recovery na ntb je ), nebo jak přeinstalovat z dvd ale s formatem.

Pozn: Po přeinstalaci win7 z DVD na kterém byl win7 stahly z podpory, nabídka F11 nefunguje vubec, ale recovery disk v ntb stale je.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: přeinstalovani windows 7 na ntb HP 620

Příspěvekod petr22 » 28 říj 2014 23:16

Delas to temer spravne.

Na tom instalacnim DVD ktere ti neda moznost format disku dej volbu advanced, az se to okno ukaze - tam je format disku.

otazník
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod otazník » 29 říj 2014 09:42

a tu volbu advanced najdu kde ? Když to spustím tak, tam mam jen pozadí win7 a tabulku od toho DVD a žádného advanced sem si nevšiml takže kde by to mělo být prosím ?

otazník
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod otazník » 30 říj 2014 19:32

Tak co ? kde to mam najit ?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek