Ahoj, vytáčí mě správce úloh v Win 8. Nějak se stalo, že chrom běží na pozadí, ULV CPU žere 10W, větrák je slyšet, dokonce díkybohu i taskmgr hlásí 60% load, ale v procesech není vidět chrome ( i přes to že podruhé, když vidět(někdy) je, běží pod mým účtem), dokonce není ani vidět v details! Našteští je vidět v resmonu, ale tam nejde ukončit, můžete poradit proč? Hlásí to access denied. Můžete vysvětlit, jak tedy mám ukončit ten proces? A proč taky chrome furt žere CPU, nikdy na jiných ntb jsem si toho chování nevšiml.
Navíc když dám v chrome(spustím ho) task manager, tak uvedené procesy tam vidět nejsou (ty s tím pid, které dělají tu zátěž)
Windows 8 správce úloh a resmon k ničemu, nnezvládnou
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Windows 8 správce úloh a resmon k ničemu, nnezvládnou
vytáčí mě správce úloh v Win 8
ten za to určitě může

systém je tam nainstalovanej od výrobce notebooku?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Někde v nastavení Chrome jsem zahlédl položku ve smyslu "Při vypnutí ukončit všechny procesy", tak to zkus najít a zaškrtnout.
V tom se asi opičí podle M$ Oppice, který se do paměti přednačítá už při zapnutí počítače, aby se pak nespouštěl pět minut když ho potřebuješ. Místo toho se pět minut spouští počítač
V tom se asi opičí podle M$ Oppice, který se do paměti přednačítá už při zapnutí počítače, aby se pak nespouštěl pět minut když ho potřebuješ. Místo toho se pět minut spouští počítač

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
ne, to mám vypnutý tady ty zdržovače, služby a autoupdate. Jde o to, že ten proces podle mě se stane zombie (z terminologie linuxu). Paradoxně stejná verze chrome na jiném notebooku S win7 to nedělá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7315
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3068
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
-
- 6
- 8104
-
od zeus