Win 8 zmizení ikon

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

willda.666
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Win 8 zmizení ikon

Příspěvekod willda.666 » 02 lis 2014 13:56

Zdravím
Dneska aniž bych věděl proč mi zničeho nic bez varování zmizeli ikony měl jsem jich sice málo ale měl jsem tam třeba filmy nebo hudbu a teď ty složky nikde nemůžu najít .. zavirovaný to nemám a zkoušel jsem snad vše co jsem na internetu dověděl o mizení ikon (Zobrazit skryté ikony, Vytvoření nových atd.) a taky nemůžu najít obnovení systému. Díky za radu

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Win 8 zmizení ikon

Příspěvekod guest » 02 lis 2014 14:13

Stiskni současně Win+w a tam napiš obnovení.
Přílohy
Výstřižek.JPG

Microsheep
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Microsheep » 02 lis 2014 14:16

Na plochu se nedávají data, ale pouze zástupci, alespoň pro příště :-) Když je nemůžeš najít a zkoušel jsi, jestli nejsou přesunuté/hledal jsi všude (koš,..). Můžeš se kouknout, jestli nejsou smazané a zkusit je obnovit (např. free program Recuva).

s tou obnovou buďto kolegovo nebo
Pravý myš na tento PC -> Vlasnosti -> Ochrana systému -> Karta Ochrana systému, jak vidíš na obrázku výše :-)

willda.666
nováček
Stav:

Příspěvekod willda.666 » 02 lis 2014 15:13

Ano díval jsem se už všude i ten koš všecko .. já vím že to v tom počítači je jen nevím kde .. například když dám vyhledat konkrétní písničku v počítači tak jí najde ale složkou s tou hudbou nenajde

guest

Příspěvekod guest » 02 lis 2014 15:29

Tak na ní klikni pravou myší a tam je umístění - nadřazená složka.

Odesláno z mého MT15i

willda.666
nováček
Stav:

Příspěvekod willda.666 » 03 lis 2014 15:50

Zkusil jsem to s tím umístěním a mě to napíše najedou "neurčeno". Zkusil jsem taky to obnovení systému .. obnovilo se to tím způsobem že mi tam chybí stále dvě ikony (ale nejsou nějak důležité) ale co mě štve víc je to že i přesto že se vrátili složky Hudba a Filmy tak v Hudbě jsou asi jen 3 alb (a měl jsem jich asi 50) a Filmy tam jedna prázdná složka .... kde je mích 76 gb filmů ?

guest

Příspěvekod guest » 03 lis 2014 15:57

Stáhni SpaceMonger a podívej se zda je tam uvidíš. Dále v sekci HjT požádej o kontrolu logu, asi tam máš vetřelce.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”