Zadávání osobních údajů při upgrade na WIN 8.1 Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zadávání osobních údajů při upgrade na WIN 8.1
Je nějaká cesta, jak upgradovat WIN 8 > WIN 8.1 aniž by člověk musel zadávat osobní údaje (jméno, příjmení, e-mail a dokonce i telefonní číslo)?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zadávání osobních údajů při upgrade na WIN 8.1
Mělo by to jít (nevim, jakým způsobem upgraduješ, ani kde to po tobě chce telefonní číslo). Ale jestli je to stejné jako při instalaci, kde to po tobě chce, aby jsi se přihlásil přes Microsoft účet. Tak dáš dole "Vytvořit nový účet" - a dole je nabídka "Přihlásit se bez účtu Microsoft". Pokud to není stejné, tak udělej screen nabídky, kde to osobní údaje požaduje.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zadávání osobních údajů při upgrade na WIN 8.1 Vyřešeno
Chtělo to po mně - resp po známém, se kterým jsme upgrade prováděli na jeho počítači cestou Win 7 Pro> Win 8 Pro (oboje zakoupeno) > Win 8.1 (zdarma z Windows Store). Známý neměl účet Microsoft a pravděpodobně jsme přehlídli možnost Přihlásit se bez účtu.
Ptal jsem se zejména proto, že jsem chystal upgrade stejnou cestou, ale zřejmě nebyla úplně stejná, protože po kliknutí na Získat zdarma WIN 8.1 ve Store se spustil upgrade bez dalšího vyptávání.
Děkuju a označuju za vyřešené.
Ptal jsem se zejména proto, že jsem chystal upgrade stejnou cestou, ale zřejmě nebyla úplně stejná, protože po kliknutí na Získat zdarma WIN 8.1 ve Store se spustil upgrade bez dalšího vyptávání.
Děkuju a označuju za vyřešené.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2843
-
od BRB11
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 18:02