Ahoj, prosím o radu. Po návratu do továrního nastavení PC se mi nedaří přihlásit do Windows 8. Při přihlašování do Windows naskočí standardně jméno a pod ním primární email, který jsem při zadávání přihlašovacích údajů zadal (...@seznam.cz) Když zadám heslo, napíše mi to"V této chvíli se nemůžete ke svému počítači přihlásit. Přejděte na stránku account.live.com a peoblém vyřešte nebo zkuste poslední heslo použité v tomto počítači". Prosím, nevíte někdo co s tím?Připadám si jako schizofrenik. Měl jste někdo někdy stejný problém?
Děkuju za rady
Nedaří se přihlásit do Windows 8 Vyřešeno
Re: Nedaří se přihlásit do Windows 8
Pri prvnim prihlaseni musi byt funkcni internetove pripojeni. Coz znamena kabel, zadna wifina s heslem.
Primo na http://account.live.com se prihlasit jde?
Druha moznost je vytvorit druhy lokalni ucet, prihlasit se na nej z zjistit proc nefunguje net.
Primo na http://account.live.com se prihlasit jde?
Druha moznost je vytvorit druhy lokalni ucet, prihlasit se na nej z zjistit proc nefunguje net.
Děkuju za radu, je fakt, že jsem se přihlašoval bez kabelu přes wifi, tak možná bude problém v tom. Trochu mě mate, že jsem při zadávání přihlašovacích údajů zadal přihlašovací heslo (kterým jsem se neúspěšně pokoušel přihlásit), pak primární email (seznam.cz) a sekundární email (gmail.com)...proto jsem byl zmatený, když se objevila hláška, že se nemohu přihlásit a abych navštívil stránky account.live.com, když moje přihlašovací heslo nemělo s emailem gmail.com nic společného. Jsem jen uživatel, takže tomu příliš nerozumím.
Pri obnove do tovarniho nastaveni se zrusi i nastaveni wifi siti - jestli bylo nastaveno automaticke pripojeni, tak ted uz neni.
Re: Nedaří se přihlásit do Windows 8 Vyřešeno
Děkuju moc, rada pomohla, už je to v pořádku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1362
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15