Ahoj.. Rád bych reinstaloval windows, Tenhle mám už od zakoupení notebooku (2 roky)(muziku atp. zálohovanou mám) .. Jedná se o Acer aspire 5742zg s windows 7 home premium 64 bit, Nikdy se s ním nic nedělalo (reinstaly atp.) CD jsem k NTB nedostal, štítek s klíčem mám. Manuál k NTB taky, Ale v češtině tam je jen návod jak připojit nabíječku atp.. Po asi hodinovém čtení zde, i na jiných serverech ohledně podobném reinstalu, mám hlavu akorád zamotanou.. Všichni mluví o reinstalu z flashky atp.. Já našel v Ovládací panely-> Obnovení-> Rozšířené metody obnovení a tam Vrátit počítač do výrobního stavu, Šlo by to zde?..
Zeptám se narovinu: Lze jen s klíčem, bez CD, flashky atp reinstalovat Windows?? Buď někde v ovladacích panelech, nebo při zapnutí PC dát F2 a tam dát jen reinstal popř zadat klíč, a ono by se to reinstalovalo??
Jde mi o to že tohle bych zvládl ale nějakou instalaci z flashky, atp asi ne, navíc nevím jaký windows kde stahnout aby byl ok..
Omlouvám se a vím že to tu už je, ale já se v tom nevyznám, a prosím o odpovědi jako pro debila. tz žádne IT zkratky. Díky moc!

:)