Downgrade z notebooku Windows 8 na windows 7
Downgrade z notebooku Windows 8 na windows 7
Zdravím, jíž brzy downgraduji noťas na windows 7 ale ještě před tím bych se chtěl zeptat jestli budou třeba instalovat ovladače například a kameru?Bude vše fungovat jak má když je notebook postaven pro w8? Děkuji...
-
- Pohlaví:
Re: Downgrade z notebooku Windows 8 na windows 7
Vítej na PC-Help!
Pokud nainstaluješ W7 pak budeš podle mne potřebovat všechny ovladače, ale nevím zda je možnost downgrade se zachováním ovladačů možná.
http://www.win8.cz/windows-8-pro-dovolu ... a-business
Pokud nainstaluješ W7 pak budeš podle mne potřebovat všechny ovladače, ale nevím zda je možnost downgrade se zachováním ovladačů možná.
http://www.win8.cz/windows-8-pro-dovolu ... a-business
Já nemám verzi w8 pro a windows 7 už mám zakoupené.... :) ... no alespoň bezdrátovka wifi tam snad bude zachovalá...nevíte kde se dají sehnat ovladače pro danou kameru?
-
- Pohlaví:
Pokud nainstaluješ krabicový W7, pak budeš muset nainstalovat ovladače. Na něco budou fungovat ovladače od MS, ale na WiFi nejspíš ne. Všechny ovladače najdeš na stránkách výrobce nb, kde si vybereš tvůj systém a stahuješ.
U tech notebooku jsou podporovane pouze Windows 8 a vyssi, coz znamena ze Windows 7 tam nejspis vybrat nejdou.
Pokud nejsou ovladace na webu vyrobce, je nutno hledat - bez zaruky ze vubec existuji. Nicmene to jestli ma smysl instalovat Windows 7 by se melo kontrolovat pred koupenim licence, ne az potom (ono vubec nema smysl kupovat o dve generace stasi system, kteremu za tyden konci aplikacni podpora kdyz uz je v cene licence Windows
.
Pokud nejsou ovladace na webu vyrobce, je nutno hledat - bez zaruky ze vubec existuji. Nicmene to jestli ma smysl instalovat Windows 7 by se melo kontrolovat pred koupenim licence, ne az potom (ono vubec nema smysl kupovat o dve generace stasi system, kteremu za tyden konci aplikacni podpora kdyz uz je v cene licence Windows

Já vím že system downgradovad jde....potom si stahnu ovladace atd ale otazka byla trochu jina.Nejsem sice zadny znalec ale lajk taky nejsem.... v uefi jsem diseblovas secure boot a zacal jsem instalovat windows klasickym zpusobem...Po zazalohovani dat do windows old mi to ale misto insralace zacalo bootovat ve stylu a vzhledu windows7 i kdyz jeste nebyli nainstalovany ...tak to tam vylo do ted....co s tim?Kde hsem udelal chybu? Nezlobte se na me ale s windowsem 8 uz jsem zkoncil....
-
- Pohlaví:
Otázka byla zcela jasná a já ti odpověděl, že ovladače budeš potřebovat.
K té instalaci si myslím, že by bylo potřeba zformátovat HDD, ale nemám s tímto zkušenost a možná se mýlím.
K té instalaci si myslím, že by bylo potřeba zformátovat HDD, ale nemám s tímto zkušenost a možná se mýlím.
Bylo to mireno na petra... ano je mi jasne ze ovladace budu potrebovat
-
- Pohlaví:
Zazálohuj data a zformátuj HDD, nějaká složka OLD je k ničemu.
A co kdyz chci windows instalovat z pc pomocí daemona?
Neni to zadna pitomost microsoft by měl mít povinost poskytnout downgrade a pokud ho neposkytne tak si ho poskytnu sam...Normalne takto system jde instalovat... v tomto pripade ale ne...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8092
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30