Zdravím všechny, potřebuji co nejrychleji poradit..
mám NTB, který ještě včera fungoval bez problémů. Na notebooku je celkem 5 účtů a 2 z toho jsou Administrátoři s Windowsem 7 (koupený už s notebookem). Jde o to, že když se chci dostat na účet, který není ADMIN, tak to nejde. Kliknu na ten účet, začne v pohodě načítat (asi 5 sekund), pak se asi na půl vteřiny zobrazí černá obrazovka a hned potom obrazovka "Odhlašování". Odhlásí se a zase mám na výběr na který účet chci jít. Jednoduše se hned po přihlášení odhlásí. Na ty 2 účty které mají Admin práva se dostanu bez problému. NTB jsem projel Avastem a Malwarebytes Anti-Malware. Něco to našlo, ale nepomohlo to.
Poslední známou funkční konfiguraci jsem zkoušel, nic se nezměnilo.
Prosím, co mám dělat? Čím to může být? Ptejte se na co chcete.
Děkuji!
Po přihlášení se odhlásí.. Vyřešeno
Po přihlášení se odhlásí..
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
-
- Pohlaví:
Re: Po přihlášení se odhlásí..
Zkus jeden z účtů změnit práva na admina a přihlásit se.
Re: Po přihlášení se odhlásí.. Vyřešeno
A hele, to mě nenapadlo. Naběhlo to
..Teď čím to je?
-díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2015 21:10) ---
Moment.. před chvílí jsem na netu našel tohle:
1. Spust regedit
2. jdi do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
3. Vpravo najdi polozku Userinit. Dvojklikni na ten Userinit a zmen hodnotu na C:\Windows\System32\userinit.exe, ta carka na konci je zamerne!
4. Dej restart a jiz by melo byt vse OK.
V bodě 3. je napsáno že v Userinit má být "C:\Windows\System32\userinit.exe," a já jsem tam měl tohle + ještě něco jinýho, tak jsem to smazal a napsal pouze "C:\Windows\System32\userinit.exe," a ono to jede všechno už
Nechápu, čím to bylo.. jak se to přepsalo nebo co, když to šlo včera normálně.
Každopádně děkuji a já ti to ještě nechám odemknuté pro případné vyjádření.

-díky

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2015 21:10) ---
Moment.. před chvílí jsem na netu našel tohle:
1. Spust regedit
2. jdi do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
3. Vpravo najdi polozku Userinit. Dvojklikni na ten Userinit a zmen hodnotu na C:\Windows\System32\userinit.exe, ta carka na konci je zamerne!
4. Dej restart a jiz by melo byt vse OK.
V bodě 3. je napsáno že v Userinit má být "C:\Windows\System32\userinit.exe," a já jsem tam měl tohle + ještě něco jinýho, tak jsem to smazal a napsal pouze "C:\Windows\System32\userinit.exe," a ono to jede všechno už

Nechápu, čím to bylo.. jak se to přepsalo nebo co, když to šlo včera normálně.
Každopádně děkuji a já ti to ještě nechám odemknuté pro případné vyjádření.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1666
-
od kecalek