Win7 se sekne pri nacitani instalace
Win7 se sekne pri nacitani instalace
Zdravim, mam problem nainstalovat Win7 na svuj NTB MSI GT60 0nc-274cz ktery v sobe ma Win8. DVD mam vypalene z ISO souboru, CD klic mam legalni ze stareho PC, originalni DVD jsem ztratil. Z toho vypaleneho DVD jsem již bez problemu instaloval Win7 na 2 PC kdežto u tohoto NTB mi to nejdriv psalo neco o Securebootu tak sem ho v biosech vypl, bootnul jsem DVD, ukazalo se WINDOWS LOADING FILES a potom se to seklo na STARTING WINDOWS. Mechanika se taky zastavy a pomuze jen restart. Zkousel sem flashku se kterou sem na stary NTB taky bez problemu nainstaloval Win7 ale tento NTB mi tu flashku zaregistruje ale kdyz ji vyberu v bootmenu tak mi to normalne bootne HDD, a kdyz disk v biosech zakážu tak mi to po bootnuti flashky dycky hodi do biosů. Dik za odpovědi a rady.
Re: Win7 se sekne pri nacitani instalace
Pri instalaci na novy pocitac zalezi na verzi instalacniho media, nesmi samozrejmne obsahovat ani zadne piratske vylepseni.
Posledni instalacni medium Windows 7 je myslim z brezna 2014, je potreba ho nekde sehnat (Windows 7 Home Premium SP1 with media update).
Posledni instalacni medium Windows 7 je myslim z brezna 2014, je potreba ho nekde sehnat (Windows 7 Home Premium SP1 with media update).
Dá se to najít i v české lokalizaci ? Zatím nacházím jenom v anglické.
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
Češtinu můžeš dodat později pomocí Vistalizátoru.
-
- Pohlaví:
Pochybuji že je to někde legálně ke stažení.
Když mi to nejde nainstalovat z CD, tak jsem chtěl zkusit pres wintoflash flashku, jenže když ji vyberu v bootmenu, tak to ten booting jakoby přeruší a bootne se další možnost v boot menu. Tak nevím jestli musím něco povolit, jestli neni neco špatne v biosech nebo tak neco.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2573
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5037
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
30 srp 2024 09:29
-
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2545