Ahoj,
potřebovala bych odinstalovat nějaké programy, 100% je v PC mám, jedná se o hru a její datadisky. Dá se hrát, žádnou složku jsem nesmazala, ale přesto se mi hra nenachází v Programech a funkce/Odinstalovat nebo změnit program. Není to problém jen u této hry, nemám tam spoustu programů. Hru chci odinstalovat, protože mi zbytečně zabírá místo, ale nevím jak, poradí mi někdo? A poradíte mi i s tím, proč se mi spousta programů nezobrazuje?
Manuální odinstalaci pravděpodobně zkoušet nechci, radši bych nějaké jiné řešení.
Děkuji
Nezobrazení programů pro odinstalaci
Re: Nezobrazení programů pro odinstalaci
Přenesené instalace z jiných OS nebo umazané záznamy o instalacích v registrech. Jediná cesta je použít proprietární odinstalační nástroj (unins.exe, atd.) od daného programu. Pak zbývá jen opětovná instalace programu do stejného umístění, která povede k opětovnému vytvoření potřebných záznamu do registrů.
Předpokládám, že ty odinstalační nástroje bych měla najít na disku C, kde mám hru nainstalovanou. Ale ani ty tam nemůžu najít. Je tam jenom ikona ne aplikace.
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Úno 2015 17:42) ---
A jak je možné, že se to stalo u tolika programů? Mám jich spoustu, ale v těch Programech a funkcích se zobrazuje naprostá hrstka z nich...
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Úno 2015 17:42) ---
A jak je možné, že se to stalo u tolika programů? Mám jich spoustu, ale v těch Programech a funkcích se zobrazuje naprostá hrstka z nich...
Možné to je. Můžeš se pokusit obnovit PC pomocí bodu obnovení do stavu kdy to bylo v pořádku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8079
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”