stahovanie dát
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
stahovanie dát
Ahojte potrebujem pomoct , keď stahujem súbor z internetu alebo aktualizáciu pravidelne po cca stiahnuti 50 mega sa to zasekne .Skusal som všetky prehliadace , menil som wifirouter , na diskoch mam miesta dost a volal som aj provajdera unho to chyba nieje . Som len amatersky uzivatel ale neviem co mam robit . Pozivam windows 8.1. Pripojenie adsl. Ak vie niekto co stým budem vdacní . Dik
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: stahovanie dát
odinstalovat antivir a firewall si zkoušel taky?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mam originál Eset myslíš ze to robí on ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stahuješ stále ze stejného serveru, či stránek a stejný problém je i když stahuješ z jiného zdroje? Dříve tento problém nebyl? Jak tychlé máš připojení a u jakého providera?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tatino1972 píše:Mam originál Eset myslíš ze to robí on ?
jednou za čas se nějaká aktualizace prostě nepovede a protože antivir / firewall filtruje síťovej provoz, tak může bejt klidně chyba i na jeho straně

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě podobný sekání dělal router. Když jsem stahoval větší objemy, tak se zasek a pomohl jen jeho restart. Zkoušel jsem novější fimware, ale nakonec jsem si pořídil jiný routr. Ale ani ten už nepoužívám - routr mám teď přímo v modemu od UPC.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”