Ahoj, dneska rano mi po restartu PC, zmizela lista se startem a hodinama. Kdyz zmacknu tlacitko "Win" menu ze startu mi vyjede, ale lista nejni. Kdyz dam na startu pres prave mysitko vlastnosti, lista je navolena aby se schovavala (nikdy jsem to nenavoloval, nesnasim to). Po odskrtnuti a potvrzeni, lista stejne nevyjede. Po restartu PC je opet zaskrtla polozka "schovavat"! Lista se tesne po restartu na par sekund zobrazi, ale hned zase zmizi. Odemkl jsem si i tuto listu, ze si ji vytahnu aby byla vic jak na jeden radek, ale to mi vubec nejde.
Vim, ze u 98cek, slo dat i listu treba na levy, pravy okraj, ted ale nevim jak na to.
Ma nekdo radu? Jsem z toho dost nestastny, tohle se mi jeste nestalo!
Lišta se STARTEM a s HODINAMA je fuč!!!
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To vypadá na nějakého škůdce. Já ti poradím jen jedno: Dej sem Log z HiJackThis a odborníci znalí této problematiky ti snad poradí co a jak.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
K tomu přesunu lišty na jiný okraj obrazovky: klikni levým tlačítkem myši na volné místo na liště a táhni s ním na jiný okraj. V průběhu táhnutí nic není vidět, až po dosažení požadovaného okraje. Pak tlačítko myši uvolni.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kde najdeme co ti napsal Mwav a kde je log z HijackThis
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jan Pašek píše:Kde najdeme co ti napsal Mwav a kde je log z HijackThis
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=7 ... ght=#78246
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”