Zdravím,
chtěl by jsem se zeptat, zda je normalni čas při spuštění počítače až po najetí na plochu 88 sekund? Už jsem defragmetoval disk se všim všudy a čištění disku od přebytečných souboru. Co mohu udělat dále?
Při vypínání počítače mi napsal se :( něco se stalo analyzujeme problém a poté restartujete počítač nějak tak...
muzete mi nějak poradit jak ještě urychlit a vycistit počítač
Win 7 čištění Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Win 7 čištění
Naposledy upravil(a) teichmann.ondrej dne 21 bře 2015 09:23, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win 8 čištění
Jaký máš PC, jaký OS? Jinak se podívej jaké programy se spouští při startu. Jaký program používáš k čištění?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Kdybys to nepoznal podle nápisu BSOD tak to má v názvu threadu Pic. 
Odinstalovat binec, nepoužívat čističe.

Odinstalovat binec, nepoužívat čističe.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Mople, hezky radíš nepoužívat čističe ... Záleží na tom, jaké čističe používá, např. CCleaner, ATF-Cleaner nebo TFC jsou v pořádku a fungují skvěle a pak jsou různé další jako IObit apod. které problémy spíše přidělají.
Takže to doopravdy záleží na tom, co používá za čistící program.
Teichmann.ondrej: odepiš Picovi a pokud problém nevyřešíš, zavítej do sekce HJT, kde ti pomůžou :)
Takže to doopravdy záleží na tom, co používá za čistící program.
Teichmann.ondrej: odepiš Picovi a pokud problém nevyřešíš, zavítej do sekce HJT, kde ti pomůžou :)
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Jestli to nebude tím, že vlastně nevíš, co to dělá a žere. K čemu přesně jsou a co umí (mimo dojebej systém v několika krocích! ... příští kapitolu věnujeme záchraně dat a obnově systému).
%SystemRoot%\Minidump
Win+R evetvwr.msc
Může padat driver, nebo to může být dnes tak populární nepovedené KB, rozšlehaný FS a nebo také může odcházet HW. Ty chceš radu, tak se koukej snažit.
%SystemRoot%\Minidump
Win+R evetvwr.msc
Může padat driver, nebo to může být dnes tak populární nepovedené KB, rozšlehaný FS a nebo také může odcházet HW. Ty chceš radu, tak se koukej snažit.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win 8 čištění Vyřešeno
Ja jsem použil jen Defflager a CCleaner jinak programy od windowsu
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Bře 2015 09:24) ---
Mám ještě dotaz, jak mohu najit ten minndump v metru?? Jsem to nikde nenašel a v metru dělam podruhe v zivotě
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Bře 2015 09:24) ---
Mám ještě dotaz, jak mohu najit ten minndump v metru?? Jsem to nikde nenašel a v metru dělam podruhe v zivotě
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4991
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2807
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”