když obnovím ovladače ze zálohy budou fungovat? Vyřešeno
když obnovím ovladače ze zálohy budou fungovat?
Dobrý večer rozhodl jsem se že bych si mohl přeinstalovat win. (7) jelikož je můj ntb dost pomalý.. Přeinstalace win bude hračka spíš mám strach z instalace ovladačů. A proto sem googlil a našel dost programu na zálohu driveru jenže sem se už nedohledal jestli když preinstaluju winy a obnovim ty drivery jestly to bude fungovat . a proto se ptam vas.. Předem děkuji
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: když obnovím ovladače ze zálohy budou fungovat?
Ntb můžeš obnovit pomocí Recovery a vše bude fungovat, ovladače pak instalovat nemusíš, ty se obnoví taky.
Zálohu driverů je zbytečné dělat ve stádiu, kdy je potřeba počítač přeinstalovat.
Zálohu driverů je zbytečné dělat ve stádiu, kdy je potřeba počítač přeinstalovat.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Pohlaví:
V první řadě je třeba napsat co je to za nb. Pokud byl zakoupený se systémem, pak má recovery oddíl a vše se dá obnovit do továrního nastavení.
Za druhé, kdo ví, jak si to zálohoval, ale v zásadě ti stačí ovladač na síťovou kartu a pak stáhneš zbytek.
A vždy piš co je to za typ nb a jaký máš systém!
Za druhé, kdo ví, jak si to zálohoval, ale v zásadě ti stačí ovladač na síťovou kartu a pak stáhneš zbytek.
A vždy piš co je to za typ nb a jaký máš systém!
Můj ntb fujitsu Siemens amilo xi 2428; Windows 7.. Já bych to nejradši obnovil do továrního nastavení jenže tam je nainstalovaný win vista.. Upřímně ani nevím jestli to jde obnovit.. Ten noťas už je docela starej.. Hele a když už by ta obnova ovladačů nešla.. Jaký všechny ovladače si mám stáhnout? Počítám s driverem na grafiku, zvukovku, potom na připojení WiFi a co dál? Sem fakt laik a vživotě sem to nedělal..
-
- Pohlaví:
Obnovení do továrního nastavení lze pouze pokud je zachován Recovery oddíl a dle výrobce se postup liší. Bývá popsán v manuálu a jelikož manuál každý trouba vyhodí a User guide v dokumentech nečte, pak bývá ke stažení na stránkách výrobce.
Před použitím té možná funkční zalohy si někam, třeba na flešku stáhni a ulož ovladače Lan /Ethernet/.
Pokud ta záloha nebude fungovat, pak zprovozníš internet a zbytek ti pomůžeme najít.
Před použitím té možná funkční zalohy si někam, třeba na flešku stáhni a ulož ovladače Lan /Ethernet/.
Pokud ta záloha nebude fungovat, pak zprovozníš internet a zbytek ti pomůžeme najít.
OK, teď jsem si projížděl forko a zjistil sem že win 7 si nějaké ovladače stahují sami je to fakt pravda? Tím by se mi to celé ulehčilo..
-
- Pohlaví:
Je to pravda, ale aby si systém něco mohl stáhnout, musí mít funkční internet a aby byl funkční internet, pak je nejprve třeba nainstalovat ovladače síťové karty.
Pokud přeinstaluješ systém a neděláš to z Recovery, pak si ty ovladače musíš stáhnout a nainstalovat.
Na to co stáhne systém nespoléhej, budeš muset stahovat sám.
Pokud přeinstaluješ systém a neděláš to z Recovery, pak si ty ovladače musíš stáhnout a nainstalovat.
Na to co stáhne systém nespoléhej, budeš muset stahovat sám.
Hledal sem na netu ten Lan Ethernet a nenašel sem tam nic.. jen nějaké wireles Card to je asi ono že? příklady co si myslím že by mělo být ono jsem našel : Asus UPWL-N2112 802.11n Wireless LAN Card; Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AG; Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter to je asi vše co jsem našel.. hledal jsem na stránce http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Fujitsu%20Siemens&m=AMILO%20Xi%202428&id=318&l=en..Blue Spirit píše:Před použitím té možná funkční zalohy si někam, třeba na flešku stáhni a ulož ovladače Lan /Ethernet/.
-
- Pohlaví:
Čert ví zda to bude fungovat, hledal bych spíše na stránkách výrobce nb.
adavyp píše:Zálohu driverů je zbytečné dělat ve stádiu, kdy je potřeba počítač přeinstalovat.
To je dobré.., asi tuším co jsi myslel, ale ovladače za zaliskaný systém nemohou..
--
Stáhni si program slimdrivers a zazálohuj si je.. Hoď si to třeba na flashku a po reinstalu si je obnov..
http://www.cnews.cz/slimdrivers-snadna- ... a-ovladacu
Ušetříš si nervy a hlavně čas, ne každé si sednou a na co se s tím párat, když ty co tam máš jedou, aktualizovat si je můžeš po té na nové kdykoliv.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Jaojao děkuji velice za radu.. Blue Spirit bohužel na originálních stránkách výrobce nic takového není.. Ten ntb se už ani neprodává..
-
- Pohlaví:
Re: když obnovím ovladače ze zálohy budou fungovat? Vyřešeno
Ten SlimDrivers není špatný nápad, sice občas najde nějaké blbiny, ale na zprovoznění by to mělo stačit. Pak už se to opraví.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4243
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 18:01
-
- 6
- 1936
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
- 3
- 2498
-
od pee.tr
03 říj 2024 20:14
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8628
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
- 14
- 3543
-
od antikpp