Vážení čtenáři ,
Rozhodl jsem se udělat menší anketu a tím zjistit ,jaký Windows vám vyhovuje a zároveň bych chtěl ,aby každý z vás co hlasovali pro danou verzi napsali důvod. Budou tu ty nejčastější ! Hlasovat můžete 2x.
Děkuji
Jaký windows vám vyhovuje ? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Jaký windows vám vyhovuje ?
zamkni si to sám. Takových témat je tu milion.
Musím říct, že mě nejvíce vyhovuje Windows 10, je to opravdu hodně dobrý OS, který se po dlouhé době povedl. Jediné -, které není jen moje, píšou to všichni, PC mám opravdu docela dobrý, řekl bych, že tak průměrný až nadprůměrný, ale strašně dlouho trvá, než se vám načte Start/Hledání souborů. Když na to neklikáte třeba každých 5 minut, tak to trvá třeba až 40 sekund, až se načte ta tabulka, ale to by snad mohli ještě opravit.
Nevím, jestli je dobrý nápad dávat do ankety Windows 10, který je pokud vím stále vyvíjen a není zcela doladěn tak jako zbytek OS v anketě.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
mám 8.1 Pro a spokojenost
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Tholus píše:Nevím, jestli je dobrý nápad dávat do ankety Windows 10, který je pokud vím stále vyvíjen a není zcela doladěn tak jako zbytek OS v anketě.
Ahoj ,co se týče tvé otázky ,chvíli jsem přemýšlel zda W10 do ankety dát a dál jsem protože spousta lidi již tento Windows vlastní.
Licenci Windows nelze vlastnit, navic W10 nejsou plnohodnotna verze, ale pouze ukazkova (preview)
Za chvili se to tu navic strhne ve flame mezi zastanci a odpurci ruznych verzi Windows - stejne jako v minulosti u stejnych anket.
Za chvili se to tu navic strhne ve flame mezi zastanci a odpurci ruznych verzi Windows - stejne jako v minulosti u stejnych anket.
@petr22 ,vždy se najdou takový lidé ,ale máme tu dobrý team moderátoru ,takže požádat o zásah nebude problém.
7. dlouho jsem měl XP a byl s nimi max spokojený (hlavně já jsem hrozně konzervativní a když si na něco zvyknu, tak mě trvá další změna:)
7 se mi ted hodně líbí - zejména funce ovládání hlasitosti každého programu zvlášť..jiné vychytávky steně neznám

7 se mi ted hodně líbí - zejména funce ovládání hlasitosti každého programu zvlášť..jiné vychytávky steně neznám

Já používám Windows 7 na notebooku a Windows 8.1 na stolním PC, obě verze se mi líbí a pracuje se mi s nimi dobře, nevidím důvod, proč někdo osmičky haní.
W10 jsem zkoušel, vyhovoval mi, ale není to ještě plná verze, takže pro něj nehlasuji, můžou ještě nastat změny.
W10 jsem zkoušel, vyhovoval mi, ale není to ještě plná verze, takže pro něj nehlasuji, můžou ještě nastat změny.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Abych se taky přidal ,jako zakladatel tohoto vlákna.
Windows 7 - Používám a používát budu
Windows 8 - Ve škole každý tento OS nenávidí jen proto ,že ho nikdy nevyzkoušeli ,já ho zkusil a je super.
Windows 10 - Nemohu posoudit ,nevlastnil jsem ,ale možná že až vyjde oficiálně tak si ho pořídím.
Windows 7 - Používám a používát budu
Windows 8 - Ve škole každý tento OS nenávidí jen proto ,že ho nikdy nevyzkoušeli ,já ho zkusil a je super.
Windows 10 - Nemohu posoudit ,nevlastnil jsem ,ale možná že až vyjde oficiálně tak si ho pořídím.
-
- Pohlaví:
A chybí mi tam (nejen) můj nejoblíbenější systém - Windows98SE. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7846
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30