Internet: od O2 model adsl: Zyxel P660HW-T3 v2 (download 7,8 Mbit/s upload 0,6 Mbit/s ping 33ms)
Zdravím,
můj problém je: že u některých programů propojených / vyžadujících internetové připojení mi vyskakuje buď chyba - internet connection filed - nebo že si mám zkontrolovat firewall zdali je aplikace povolena či různé erory aplikací které souvisejí s connectivitou a to i přes to že je firewall vypnutý, ale pokud zkouším aplikaci zapínat/aktualizovat stav tak se třeba na třetí pokus daná aplikace/hra připojí (např. update u aviry 5x connection failed a napočtvrté normálně běží update, steam 3x zasebou error 118 a potom normálně běží a občas při překlíkávání záložek znovu error 118, když zkouším steam stránku v prohlížeči tak normálně bezproblému rychle naběhne i se všemy náložkamy - obchod, koumunita atd) stává se mi to i různých dalších her které se nějakým způsobem potřebují připojovat
Problém vznikl po tom co jsem přeinstaloval windowsi takže bych řekl že v modemu chyba není, zkoušel jsem různé návody jako odinstalovat nový ovladač síťového adaptéru, zakázat/povolit, vypnout všechny firewolly ( na modemu i windowsowskej), zkoušel jsem i Windows 10 Firewall Control ( free), stáhl jsem si tuneup všechno možné aktualizoval a tak ale problém s connectivitou to nevyřešilo , jediné co běží bez problému je tento prohlížeč ( chrome), Jinak co jsem tak projížděl internet a různá řešení tak by to mohl být problém s DNS nebo porty, ale nevím vyzkoušel sem toho hodně a pořád nic