reinstal xp
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
reinstal xp
zdar chcu reinstalovat windowsy ale nikdy sem to nedělal... tak nevim esi je potřeba u toho něco spešl... jako esi to zvládnu sám, nebo mám rači někomu říct... a eště se chcu zeptat kde mám při té reinstalaci rozdělit disky na 2 části jako c: a d:??? nebo to až potom?? díky za odpověď
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Instalace je velmi jednoduchá, samovysvětlující. Stačí nastavit v BIOSu jako první v sekvenci bootu CD mechaniku, vložit tam bootovací CD s XPčkama, do disketovky disketu s ovladačema SATA, restartovat, potvrdit spuštění systému libovolnou klávesou a na hlášku "pokud chcete instalovat ovladače SATA nebo RAID, stiskněte F6" stiskneš F6.
Pak tě celá instalace bude navigovat sama.
Co se týče rozdělení disků na oddíly, klidně to udělej hned při instalaci, jinak se to dá samozřejmě provést i za běhu, záleží na tobě.

Pak tě celá instalace bude navigovat sama.
Co se týče rozdělení disků na oddíly, klidně to udělej hned při instalaci, jinak se to dá samozřejmě provést i za běhu, záleží na tobě.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
tady máš postup jak se to dělá:
http://www.red-fox.wz.cz/instalace-windows-xp.html
http://www.red-fox.wz.cz/instalace-windows-xp.html
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Disketa být nemusí-ovladače SATA bývají na CD dodané se základní deskou.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Marfy, pravdu díš, ale jak je tam dostat? Moje XP vehementně odmítly cokoliv jinýho než disketu. Takže jsem před instalací musel na jiným počítači vytvořit disketu SATA ovladačů pomocí utility, co byla na CD u desky. Celkem šalené, ale prostě se mi to nepodařilo narvat tam jinou cestou (F6 a disketa only)... 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nikdy jsem disketu ze SATA ovladači nepotřeboval.Normálně nainstaluji Windows a pak teprve instaluji ovladače k SATA disku.Možná stačí mít v BIOSU nastaven IDE mod a teprve pak to přepnout na SATA a nainstalovat ty ovladače z CD.A nebo,že by to bylo Windowsama XP Professional?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3141
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”