Jak obnovit zformátovaný disk?
Jak obnovit zformátovaný disk?
Zdravím, se spolužákem jsme se ráno hrabali v kámošovo PC a když jsme se chtěli kouknout na net, dali jsme tam můj harddisk, kde jsme se podívali. Potom jsme odešli do školy. KDyž jsem přišel ze školy, chtěl jsem na kámošovo PC hodit Windows 7. Všechno bylo v pohodě do tý doby, než jsem zjistil, že jsem to hodil na můj disk. Tudíž jsem zformátoval můj disk, na kterém jsem měl docela důležitá data. Jak postupovat, pokud chci disk obnovit?
Odesláno pravděpodobně z PC, pokud ne, tak z jiného zařízení.
Re: Jak obnovit zformátovaný disk?
Zapojit do jineho PC a spustit soft na obnovu dat.
Prepsana data uz pochopitelne obnovit nepujdou.
Prepsana data uz pochopitelne obnovit nepujdou.
Mám připojené a systém běží na jiném hdd. Šlo by nějak získat položky z Plochy?
Pouze za predpokladu, ze ta data nebyla prepsana.
Jedina moznost je to skusit obnovit (R-Studio, Get data back a pdo.).
Jedina moznost je to skusit obnovit (R-Studio, Get data back a pdo.).
stahuji to r-studio. Kdyz se uzivatel jmenuje jinak, tak se to neprepsalo, ne?
Na tom vubec nezalezi.
Zalezi pouze na tom, na kterych sektorech disku jsou data zapsana. Pokud byla provedena jen cista instalace Windows, je mozne ze data z plochy byla ulozena tam kde to jeste prepsano nebylo.
V kazdem pripade dulezita data ukladat na plochu neni dobry napad (poskozeny profil = data v cudu) neni dobry napad, o strkani disku s dulezitymi daty do ciziho pocitace nemluve.
Zalezi pouze na tom, na kterych sektorech disku jsou data zapsana. Pokud byla provedena jen cista instalace Windows, je mozne ze data z plochy byla ulozena tam kde to jeste prepsano nebylo.
V kazdem pripade dulezita data ukladat na plochu neni dobry napad (poskozeny profil = data v cudu) neni dobry napad, o strkani disku s dulezitymi daty do ciziho pocitace nemluve.
Tak tyhle obnovovací programy vůbec nenajdou nic z plochy. Jde nějak vrátit čas na disku?
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:24, celkem upraveno 1 x.
Jde ti to nejak moc rychle.
Sken celeho disku musi trvat minimalne desitky minut.
Sken celeho disku musi trvat minimalne desitky minut.
Bylo to naskenovano hned (cca 30 vterin)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
R-Studio a podobné, jsou dobré tak maximálně na smazané soubory. U formátu disku si moc neporadí a pokud je přepsala instalace, tak tuplem ne.
Pokud jsou ta data opravdu důležitá, stojí to, jako každá blbost, peníze. Jsou firmy, které Ti data z disku vytáhnou i po několika přepisech buněk, ale neznám nikoho, kdo si to nechá dělat kvůli fotkám. Jiná věc je pokud tam máš podnikové účto.
Pokud jsou ta data opravdu důležitá, stojí to, jako každá blbost, peníze. Jsou firmy, které Ti data z disku vytáhnou i po několika přepisech buněk, ale neznám nikoho, kdo si to nechá dělat kvůli fotkám. Jiná věc je pokud tam máš podnikové účto.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Na smazane soubory jsou dobre utilitky zadarmo jako Recuva, softy na zachranu dat jako je R-Studio dokazi mnohem vic nez obnovit smazane soubory.
"Bylo to naskenovano hned (cca 30 vterin)"
Naskenovano nebo jen nacteno? Pokud totiz primo nedas sken disku (trva to desitky minut) ale jen rozkliknes disk tak neuvidis nic jineho nez prave ty smazne soubory, ktere tam pochopitelne nejsou kdyz je prepsany cely diskovy oddil.
"Bylo to naskenovano hned (cca 30 vterin)"
Naskenovano nebo jen nacteno? Pokud totiz primo nedas sken disku (trva to desitky minut) ale jen rozkliknes disk tak neuvidis nic jineho nez prave ty smazne soubory, ktere tam pochopitelne nejsou kdyz je prepsany cely diskovy oddil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1220
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2025 17:42