Mám asi 5 let staré PC a to už je honě,protože jsem na něm nic nevylepšoval a proto nestíhá.
Mám tu takový zvláštní problém-někdy se mi sam restartuje PC(z ničeho nic)...třeba se dívám na internetovou tv a okamžity restart jako kdyby jsem zmáčkl restart na svoji skříni...prostě rychlovka
Ten můj počítač to asi neunese a rezignuje...
Myslím že by to mohlo být virtuální pamětí...často mi vyběhne z lišty žlutá bublina-
"Minimální hodnota volné virtuální paměti"
Ten restart se mi stává také vždy když stahuju video z youtube...mám na to program VDownloader který to i převádí do .avi,ale při tom převádění z .flv do .avi se mi to vždycky vypne a ani se mi to nepřevede do .avi
PC-Samostatný restart (vyřešeno)
PC-Samostatný restart (vyřešeno)
Naposledy upravil(a) ReCall dne 12 čer 2007 15:59, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho máš omezenou virtuální paměť - nech ji nastavit samotným systémem, tedy pokud máš dost místa na disku. Též málo místa na disku způsobuje závadu. Nezapomeň, že stahovaný program ukládá do dočasného souboru a pak teprve převádí a definitivně ukládá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ReCall píše:A jak mám nechat systémem nastavit tu virtuální paměť?
Tento počítač -> Ovládací panely -> Systém -> Upřesnit -> Výkon -> nastevení -> Upřesnit ->Změnit -> Velikost určí systém
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2241
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4328
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”