vypálené DVD (soubory) ve Vistě nejdou v XP (vyřešeno)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
vypálené DVD (soubory) ve Vistě nejdou v XP (vyřešeno)
Přešel jsem na vistu, ale kvůli ovladačům jsem se chtěl vrátit na XP.Tak jsem ve vistě vypálil pár souborů a zformátoval HDD před instalací XP.Vypálené DVD ve vistě, ne Nerem ap. nelze otevřít(0 bajtů, formát RAW). Dají se soubory nějak zachránit? Dík za odpověď.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zde jsou uvedeny programy pro obnovu všeho možného, snad najdeš program, který pomůže. Osobně nemám s tím zkušenosti. http://www.studna.cz/c0903/systemove-na ... u-souboru/
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mně se nejvíce osvědčil tento http://www.softperfect.com/products/filerecovery/ a navíc není potřeba instalovat
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Od Brozy jsem to zkusil, ale je to jen na HDD a floppy a já to mám na DVD.Zkusil jsem dost programů ale akorát DiskInternals Flash for recovery stanovil paměť DVD na 2,91GB a vybral pouze foto ale je to trial a nenašel jsem medicínu ,na rapidu není.Takže to nejde uložit.Mám tam ještě programy gp3 ,gp4 a ptb(kytara).Kdyby mohl ještě někdo pomoci.
-
- Pohlaví:
Re: vypálené(vista) DVD(soubory) nejde pod XP
jaro3 píše:Přešel jsem na vistu, ale kvůli ovladačům jsem se chtěl vrátit na XP.Tak jsem ve vistě vypálil pár souborů a zformátoval HDD před instalací XP.Vypálené DVD ve vistě, ne Nerem ap. nelze otevřít(0 bajtů, formát RAW). Dají se soubory nějak zachránit? Dík za odpověď.
RAW jsou nějaký soubory na foto. Někde jsem na to viděl nějaký konvertor - zkus Googla.
-
- Pohlaví:
Vista - RAW - dodatek
Vůbec nemám tušení jestli Nero běží pod Vistou. Pokud ano, tak bych to vypálil ve Vistě a v Neru.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co zkusit z toho ve Vistě udělat image a vypálit to v nějakém rozumném formátu, který čte XP. Jaké jsou to vůbec soubory (filmy, fotografie, hudba ap.)? Zkoušel jsi to nějakým prográmkem vydolovat z té bohaté nabídky? Stejný formát je někdy na pevném disku a údajně to lze stáhnout, ale u cd to musíš stahovat na disk. Bohužel s tím nemám zkušenosti a tak lépe neporadím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
RAW označují wokna "syrová data". Znamená to, že vůbec nejsou schopny rozeznat nějaký souborový formát.
Doporučuji donést DVD na jiný komp s Vistama, překopírovat a vypálit znova v jiném vypalovacím programu.
Doporučuji donést DVD na jiný komp s Vistama, překopírovat a vypálit znova v jiném vypalovacím programu.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
re:
No to bylo asi nejjednoduší.ale nechce se mi zase dávat vistu, spíš k někomu donesu.Slyšel jsem ,že pod vistou jdou jen některé Nera a jsou s tím stejně problémy. Část jsem našel i po formátování na HDD, ale není to věechno.ObjectRescue Pro a Recovery My Files. Nemají ale přístup na optické disky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9225
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3172
-
od petr22
14 led 2025 12:27
-
-
- 3
- 3710
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4289
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”