Počkat s novým PC na WIN 10?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Počkat s novým PC na WIN 10?

Příspěvekod liborek » 17 čer 2015 19:45

Tak už jsem chtěl konečně koupit nový PC, k čemuž se rozhoduji každý druhý měsíc, a nahodit topic, když jsem si zase řekl jestli by nebylo lepší počkat už na Win10.Zatím jedu pořád na XP a kupovat teď osmičky a než si na ně zvyknu, hned je zase upgradovat na "desítky", nehledě na práci s tím?Co mi radíte počkat ještě nebo koupit PC s "osmičkama"? Nijak na to zase nespěchám,můj stroj zatím zvládá vše co potřebuji/i víc :-) / tak už nějakou chvíli vydržím.Jde o to jestli se vydání zase neoddálí a jestli po vydání se nebudou nový Winy ještě rok "ladit". :-(
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Reklama
Karlik
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Počkat s novým PC na WIN 10?

Příspěvekod Karlik » 17 čer 2015 19:59

Já bych koupil NE-oem verzi 8.1 - win 10 dostaneš zadarmo a budeš moct využít i pro další PC. JInak "desítky" na mě působili jako upravený win 8.1, takže mi zase tolik odlišný nepřipadaly. (osobně jsem je nezkoušel, ale co jsem tak četl a viděl)
NAvíc si myslím, že pokud přejdeš z XP tak 8.1 za chvilku přijdeš na chuť. Taky jsem se jich bál, nejdříve jsem je dostal předinstalovaný na ntb a za pár měsíců jsem si je musel dát i na PC, protože jsem si na ně hrozně zvykl a oproti win XP co na tom starém PC původně byli to bylo neuvěřitelně svižný.
Pořád propíranej start jsem už přes 2 roky nepoužil a vůbec mi nechybí. Naopak bez nabídek po rozích nebo seznamu programů v metru jsem vždycky nešťastnej.
Takže já bych nečekal.
PC:
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”