Ahojte, mam nasledovný problém... pri bežnom použivani NTB (pravdepodobne pri zapojeni mobilu do NTB) mi zo sekundy na sekundu nejde ani jeden USB port, skušal som reset PC, reset ovládačov portov, zákázanie portov a následné povolenie, aktualizáciu portov a stále nič, ani jeden port nejde, pri pripojení myšky ktorá ma led svetielko, svetielko nesvieti čo asi znamená že su akoby porty "odpojené" popripade su proste KAPUT .. neviem, nevyznám sa do toho, viete mi s tým poradiť?
Ďakujem :)))
PS: NTB Toshiba satellite A660-135, má cca 5 rokov čo znamená že záruka nehrá rolu
USB PORTY
-
- Pohlaví:
Re: USB PORTY
Vítej na PC-HELP!
Jestli porty neožijí ani v BIOSu, pak to vypadá, že jsi při zasunutí USB zařízení zkratoval napájení USB portů.
Jestli porty neožijí ani v BIOSu, pak to vypadá, že jsi při zasunutí USB zařízení zkratoval napájení USB portů.
Re: USB PORTY
ITCrowd píše:Vítej na PC-HELP!
počul som tu verziu s tým biosom, čo som ešte neskušal ... po prípade ak by boli vyskratované, čo je v možnosti s tým spraviť?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”